Skocz do zawartości
pit

widok z mojego okna :))

Rekomendowane odpowiedzi

Widoczek całkiem ładny :-)

Kalwas 15? Nie za mało troche? :wink:

ArthJ czy ja wiem... Jest 3.45 jak to piszę, za oknem mrok rozrzedzony miejscami przez latarnie ukazujące zasypane śniegiem zabudowania mojej podstawówki. To były czasy jak do niej chodziłem :cry: Tak czy inaczej podoba mi się ten widok :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakbyscie sie zastanawiali gdzie to jest :) (oprocz tego ze to moje okno of kors :P) to jest to widok z pewnego hotelu na malediwach

tu sa jeszcze inne fajne zdjecia z tego miejsca...

zdjecie 1

zdjecie 2

zdjecie 3

zdjecie 4

zdjecie 5

zdjecie 6

zdjecie 7

zdjecie 8

zdjecie 9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakbyscie sie zastanawiali gdzie to jest :) (oprocz tego ze to moje okno of kors :P) to jest to widok z pewnego hotelu na malediwach

tu sa jeszcze inne fajne zdjecia z tego miejsca...

zdjecie 1

zdjecie 2

zdjecie 3

zdjecie 4

zdjecie 5

zdjecie 6

zdjecie 7

zdjecie 8

zdjecie 9

łeeeeeeeee ja tez tak chce!!!!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ach gdyby tak...

A o TSUNAMI słyszałeś :lol:

A poważniej to ciekawe jaka jest tam temp wody :-). Bo zrobiłbym WC z obiegiem otwartym - znaczy jak w elektrowni atomowej :-).

a wiesz gdzie sa malediwy ? , najblizszy wulkan to kilimandzaro jest ok. 1900km ;] wiec tsunami raczej nie odczujesz , pozatym ok. 200 wysepek jest niezamieszkalych...sorry 199 bo wlasnie na jedna jade i bedzie moja :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi