Koziol Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Jaki soft uzywacie do sprawdzania stabilnosci podkreconego sprzetu. Tylko nie mowice ze zapetlone 3dmarki czy sandry bo to nie jest maxymalne obciazanie sprzetu. Jesli ktos by mial taki soft to chetnie prosze o linka :) oszczedzilby duzo czasu bo testy real life duzo czasu zajmoja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 cpuburn... meczy na 100% linka nie mam ale pewnie sobie poradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 cpuburn... meczy na 100% linka nie mam ale pewnie sobie poradzisz. ja zawsze tym programem mecze procka to chyba najlepszy jaki miałem a jeszcze jak uruchomisz ze 3 kopie to hohohoho tylko uwaga jesli ktoś ma słabe chłodzenie to potrafi podnieśc temperature do ponad 55 stopni w 3 minuty . najlepiej go puscic tak na 5 godzin jak po tym czasie płyta i zasilacz nie zjarany a kom działa normalnie to jest stabilnie :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ja w celu wygrzewania stosuje seti@home :twisted: Grzeje proc aż miło ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ja w celu wygrzewania stosuje seti@home :twisted: Grzeje proc aż miło ...a co bedzie jak ci te Seti zamias wygrzewać proca znajdzie w nim zielone ludki ??? :DDD żartuje of course Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 3kb cpuburn ;) oraz poprostu praca na kompie to naprawde najlepszy test. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 a ja uzywam takie cos jak stabilitytest. jezeli po okolo 12-stu godzinach nic sie nie wykorbi, to wszystko gra. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...