Dandud2 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Witajcie :rolleyes: Chce podkrecic mojego staruszka athlona 2500+ mam plyte asrock k7s8x zasilacz codegon 300 wat 2 giga kingstona pamiątki podkrecilem go tylko na 2800 wiecej sie nie da bo sie komp nie wlancza :mellow: aha mnoznik 11x190 co nie wyrabia albo ciom pomuzcie nie znam sie zabardzo na kompach nie wiem co grane :unsure: :unsure: :unsure: pomuzcie plizzzzzzzzzz :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 To pierwzze zmien zasilacz na fortona, a potem się pytaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Skoro sie nie znasz polecam wpierw lekture FAQ. Powinna cie uratowac przed spaleniem kompa przez lipny zasilacz m.in. Update. I popraw bledy ortograficzne bo poleca konkretne % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Płyta k7s8x ma maksymalne FSB 333 więc jęsli przetaktowałeś proca na 190 to i podkręciles plyte . Bawiłeś się napięciami ????......A tak na marginesie na tym asrocku shitowo się podkręca :? (wiem bo mialem ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...