Eldrin Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) mam pytanie, heh chyba juz o wszystko tu pytalem ale co do tego to juz naprawde sie nieznam i niewiem a chodzi mi kakretnie o zasilacz i mam pytanie czy wystarczy: MODE COM ATX-350GTF 350W PFC. Mam zamiar na tym postawic: AMD ATHLON 64 2800+, radeon x800gt 256/256, 512 ram kingstone, segate barakuda 7 80GB, cd-rom asus 52x, sieciowka i to wszystko podlaczone do Gigabyte GA-K8NE nVidia nForce4 4x prosze o wszystkie opinie :))) z gory dzieki aha no i oczywiscie mam zamiar lekkiego OC ale raczej niebede zylowal kompa Edytowane 22 Września 2005 przez Eldrin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Ja bym wzial cos mocniejszego. Ten moze wystarczy, ale bedzie pracowal na granicy przeciazenia. Lepiej jest miec jakis zapas mocy na wypadek gdybys za rok stwierdzil ze jednak podkrecisz kompa troche bardziej. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) Do tej konfiguracji min markowy 400W zasilacz(najlepiej z mocną linią 12V ok20A i więcej); tym bardziej jak chcesz sie bawić w oc. :wink: PS Juz wiesz dlaczego polecałem Sempa? między innymi w tym przypadku markowe 350W by obstało :wink: Edytowane 23 Września 2005 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldrin Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) a moglibyscie plecic jakis dobra i niedrogi zasilacz ???? tak max 200zl na wiecej nie mam $$ edti: znalazlem cos takiego Zasilacz do obudowy Chieftec (ATX-410-212) 410W , starczy ? Edytowane 23 Września 2005 przez Eldrin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) www.zenfist.pl mają bardzo szeroki wybór zasilaczy,niedrogo zadzwoń do nich powiedz do jakiej konfiguracji i za jaką cene na pewno coś Ci dobiorą,powiedz że jesteś tweakowcem to może upust dostaniesz :wink: Edytowane 23 Września 2005 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldrin Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 a ten co podalem ??? wystarczy ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 może być ,ale chiefy mają stosunkowo słabe linie 12V ,spróbuj jeszcze u Zenfista może dostaniesz coś lepszego w dobrej cenie. PS Własnie wyjeżdzam na 3 dni i bez neta będzie,pozdr :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldrin Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) biore Zasilacz Modecom MC-400ATX 2.0 PFC i mam nadzieje ze starczy do 200zl ten ma najlepsza linie 12V a zasilaczy powyzej 200 zlotowek nieupie poniewaz mnie niestac :((( Edytowane 23 Września 2005 przez Eldrin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...