Skocz do zawartości
KWS89

Pentagram Optique 20 Ef

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!

No nie moge się zdecydować co mam kupić ale krąg poszukiwań się zakończył na Kodaku C300(i jak nie bede miał czego innego kupić to kupie jego). Ale wypatrzylem w sklepie pentagrama optique 20 EF za 299zeta. 2mpix, brak zooma(szkoda, czasami się przydaje...).

Pytanie:

Ktoś miał styczność z tym "aparacikiem"? Jak tak to prosilbym o odczucia i w miare możliwości fotki wykonane nim(nie oczekuje po aparacie za taką cene niczego wielkiego ale można przynajmniej zobaczyć czy wydać 3paczki)

I co do Kodaka, ktoś może się czym takiem też bawił? Cena mnie kusi(70zeta więcej niż pentek ale to już z przesyłką), tak więc może ktoś się podzieli spostrzeżeniami i przykladowymi zdjęciami(nie chce [ciach!]a kupić bo to za starszego i po części- moją kase)

Pozdrawiam

Artur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak pentagram to firma z dluga tradycja fotograficzna ;)

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=155037

Mogles tutaj zadac to pytanie a nie tworzyc za kazdym razem nowy watek :)

Jak nie chcesz posluchac poprzedniej rady o A60, to loknij na A40 :>

Edytowane przez SKRYTOBOJCA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, moglem tam wpisać

Co do p. to nie jest firma z tradycją i dlatego chciałem opinie czy to może nie jest szajs... chociaż po dłuższej chwili zastanowienia chyba se odpuszcze temat i zabiore rodzicom HP320 który robi nawet ładne zdjęcia:

fotka1

fotka2

fotka3

Edytowane przez AKa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi