KeyChi Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Witam serdecznie, Zakupiłem sobie kabel umożliwiający komunikację USB -> Serial Port -> Sagem. Dostałem płytkę z oprogramowaniem. Lecz po właściwej instalacji "PL-2303 driverów" nadal nie widać postępów. Moje urządzenie USB jest widoczne jako USB-Uart Controller, bądź na drugim komputerze USB Device. Co jest grane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Panel Sterownia\Sytem\Manager Urządzeń -> Kliknij 2x na tym USB Device i weź Aktualizuj sterownik. Prawdopodobnie na czas instalacji sterowników nie trzeba podłączać urządzenia, trzeba to zrobić dopiero kiedy program instalacyjny wyświetli stosowny komunikat :) Edytowane 26 Września 2005 przez luk1999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kdx Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 witam mam ten sam problem kupilem na alegro kabel dosagema myx3-2 i jak instaluje sterowniki ktore dostalem na plycie resetuje komputer towykrywa mi urzadzenie USB-UART Controller i nie moge do niego ni jak zainstalować sterowników o co chodzi pomocyyyyy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...