Schejq Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) Dziś rano właczam kompa, a tu mi winda wywala komunikat błedu 0x0000007B No to myśle sobie - fixmbr, fixboot i bedzie dobrze, Niby instalator startuje (F6 zrobilem :P ) ale zadne z tych polecen niedziala :/ Tzn: fixmbr nic niewyswietla, a fixmbr pisze cos ze niemoze partycji znalezc. No to probuje normalna isntalacje, a tu tekst ze instalator "niemoze uzyskac dostepu do urzadzenia" chociaz model dysku widzi. Próbowałem HDDregeneratorem ale choc znalazl kilka badsectorow i je naprawil to nic niepomogło :| Co robić ? Liczę na szybka odpowiedź bo mi sie kasa na kawiarenke internetowa konczy :/ Konfiguracja mojego kompa: AMD Barton 2500 ASUS A7N8X-E deluxe Samsung SpinPoint 160 gb 2x GeIL 512 MB Edytowane 25 Września 2005 przez Schejq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Uszkodzony dysk na bank. ja też tak miałem. Przeleć dysk hutilem z strony samsunga jak wywali błedy podczas testownania to padł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schejq Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) No niewiem czy uszkodzony :> Udało mi się Partition Table Doctorem odzyskac partycje z windowsem i grami :P Pozostały jeszcze dwie, tyle że niedziała na nie Partition Table Doctor :/ Niestety te dwie są dla mnie najważniejsze (cenne dane) Winhex pokazuje że gdzies tam widzi ich rozmiar, tyle że niepotrafi ich otworzyć :( Czyżby tutaj nastopiło fizyczne uszkodzenie, a może coś innego ? Edytowane 25 Września 2005 przez Schejq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...