Grees Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) Otóż szykuje się sequel tego crapa, który ukrywa się pod nazwą True Crime. Jedynka była monotonna, miała może pewien potencjał, ale ogólne wykonanie zepsuło wszystko. Garść screenów: http://www.gamershell.com/ps2/true_crime_2...hots.html?id=94 Jak widać po screenach w drugiej części gramy murzynem, czyżby nadal trwała pogoń za GTA? Nie lepiej pójść w klimaty, których nie znają gracze? Np. umieścić akcję gry w Japonii? Edytowane 17 Listopada 2005 przez Grees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 zmień tytuł bo jest debilny równie dobrze można wszystkie fpp nazwać podrobami W3D. ps. za tego czarnucha bym ci dał bana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 zmień tytuł bo jest debilny równie dobrze można wszystkie fpp nazwać podrobami W3D. ps. za tego czarnucha bym ci dał bana 1666590[/snapback] I może dostanie.. Grees masz 10min na edycje... Czas minal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Etam teraz sięposypią gromy na mnie , ale mi się True Crime bardziej podobało od GTA , miała pewne błeędy ale ogólnie była całkiem niezła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Co z wami. Gra juz dostepna a tu grobowa cisza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) no faktycznie że gra już wyszła info + screeny http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=5743 http://pc.ign.com/objects/781/781408.html screeny http://media.pc.ign.com/media/781/781408/imgs_1.html może się ktoś podzieli wrażeniami z gry ? Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 hey ani słychu ani nic...? panowie czy ta gra jest az tak kiepska?? że nikt jej niema ? nic nie piszecie ? heee moze jeszcze dzisiaj uda mi sie zdać recke .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) polecam trzymac sie od tego z daleka , jest gorsza niz pierwsza czesc i to o wiele , jedyne co dobre w tej grze to soundtrack , jedna z najgorszych gier 2006 , jak nie najgorsza a bym zapomnial dodac ze jest jeszcze druga rzecz dobra w tej grze » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « uninstall :lol2: Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapet Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 no to chyba - w ogole o jakiej grze tu mowa:)- bo juz zapomnialem. pierwsza czesc mi sie nie podobala, wiec druga bede omijal szerokim lukiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 w pierwszą nie grałem, looknałem na screeny, mnie sie bardzo podobają, coś w stylu Gta > niewiem jak wy ale ja tęsknie juz do GTA --> i dlatego musze TO zobaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 W pierwszą część również nie grałem a jeśli chodzi o tą to postanowiłem że się skusze i jutro powinienem zdać jakieś relacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 zainstalowalem, sprawdzilem, skasowalem, staram sie zapomniec o tym syfie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Coś w stylu True Crime 1? Jeżeli tak to zabieram sie za granie. Osobiscie jedyna bardzo mi sie podobala. Przesiedzialem nad nia cale wakacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Niewiem jak pierwsza część ale druga jakoś mi średnio przypadła. Grałem właśnie 30min jeśli wieczorem jeszcze się na nią skusze to dłużej pogram ;) Strasznie głupie misje... Najpierw jesteś "dresem" bijesz a w zasadzie to strzelasz do jakis zbirów (celowanie a'la Die Hard - wystarczy PPM i masz celownik na jego headzie) potem jest 5 years later i zostajesz psem, robia Ci treningi na trzaskanie się, strzelanie i jazda samochodem. Po tym musisz Ci zjechać windą, przebrać się w ciuszki cywila i wybrać sobie jakiś tam cywilny samochód. Bierzesz i jedziesz prawdopodobnie z innym psem pod jakis bar gdzie chodzisz i trzepiesz ludzi jako cywil a nastepnie prawie każdego *aresztujesz. Aresztowałem około 10 a 11 zaczął spi****lać oczywiscie go nie dogoniłem (bo sterowanie mysza jest bardzo zepsute) dalej juz tylko Mission Failed i Quit Game... *aresztowanie polega na tym ze skuwasz go on leży na ziemii po czym nagle znika niczym wódka z kieliszka... Troche screenów: PS. W grze też niewiadomo dlaczego oprócz wyboru rozdzielczości i wł/wył napisów nie możesz zrobić nic :blink: a FPS zablokowali na poziom 28... Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHUNTERx Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 A jak z fizyka jazdy bo w pierwszej częsci był to nawiększy powód odłożenia tej gry na pułkę jak dla mnie (straszna była) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Soker - to tak jak w jedynce. Zabieram się za granie! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 A jak z fizyka jazdy bo w pierwszej częsci był to nawiększy powód odłożenia tej gry na pułkę jak dla mnie (straszna była) Auto zachowuje się jak resoraczek w rękach dzieciaka :) tzn. lekko w lewo a on prawie ze 360* robi :lol: Soker - to tak jak w jedynce. Zabieram się za granie! ;] Powodzenia ;) Wróce jeszcze do niej ale musisz przejsc dalej odemnie i powiedziec czy sa fajne misje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xede Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 mnie tez sie 1 podobala :D az z ciekawosci dopane gre i sobie zagram :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Najlepsze w grze to to, że NY jest jak prawdziwy. Nawet na płd. Manhattanie "Ground Zero" - miejsce po WTC jest takie jak w rzeczywistości. Oprócz zadań zarumbiście sobie pojeździć po NYC i pozwiedzać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szagli Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 heh... i co tu duzo pisac ... nie wiedzialem czy mam sie smiac czy plakac Po pierwsze ustawienia gry .... yyy zaraz jakie ustawieni - nie widzialem zadnych konkretow oprocz wlaczenia/wylaczenia napisow. Gra jest tak ciemna ze wyglada jak by byla noc 24/h (ustawien oczywiscie brak) w niektorych miejscach trzeba isc po omacku i liczyc na to ze zobaczysz gdzies "swiatelko w tunelu" Po drugie sterowanie - trzeba lat praktyk zeby sie przyzwyczaic do sposobu chodzenia i operowania mysza. Jazda samochodem (jezeli misja jest po drugiej stronie mapy) w moim przypadku wygladala tak: wsiadam do samochodu, ustawiam sie na prostej drodze, wciskam gaz i .... ogladam TV hehe, dopiero jak uslyszalem jakiegos porzadnego dzwona patrzalem co sie stalo ( z reguly nic wielkiego ) po trzecie zabijanie przeciwnikow czyli uzycie guziczka aktywujacego tzw "target lock" dzieki ktoremu to zabijamy wszystko co sie rusza i jest wrogo nastawione w stosunku do naszej osoby z zamknietymi oczami .... hmm na pudelku nie bylo napisane ze to gra dla dzieci ponizej 3 roku zycia No i masa innych bledow ktorych nie chce mi sie opisywac bo i tak sie duzo napocilem ogolnie niepolecam pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 czy tam na prawde nie da sie zmienic ANI JEDNEJ opcji!? (prócz rozdzielczości) bo u mnie niemiłosiernie haczy a zołoże się, że jakbym pozbył się cieni, odbić i jakichś dymów byłoby spoko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Gra dla fanów GTA-podobnych jak znalazł. Polecam. Porównuje bardzo tą gre do Godfathera, mamy kilka dzielnic i w każdej jest inna przestępczość, łapiemy bandytów - przestępczość się zmniejsza (coś ala przejmowanie dzielnic w godfatherze - +), głównych bossów przesłuciach!emy (łagodnie lub od razu przystawiamy pukawke do ryja ;>), możemy eskortować kase od niektórych sklepów (bad cop:>), co do misji/fabuły to raczej dno (tak jak w 1 części), chodzisz zabijasz, chodzisz walczysz itd. Fizyka jazdy podobna do tego z gta, wg. mnie dobrze się steruje wozy.. +soundtrack +licencje (np. ludzie chodzą w ubraniach pumy :), posiadamy komórke motoroli) +bad cop/good cop +"oczyszczanie" dzielnic +duże miasto, poprostu NEW YORK CITY ;] +klimat hip-hopowy +kozak bohater ;] i jesteśmy policjantem :) +kolejna gra z serii "gta-podobne" -ubogie, słabe, lipne (jak kto woli) misje i fabuła -grafika dla niektórych może być na niskim poziomie -brak licencji dla samochodów :( -mało typów samochodów do dyspozycji w garażu -krótka i łatwa Edytowane 1 Lipca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Wkońcu dopadłem gierke pograłem z 1h i wydaje mi się fajna jak na razie. Tylko mam jeden problem co jakieś 30 min gra sie wysypuje z standardowym windowsowym błędem czyli "wystąpił błąd aplikacji True Crime® New York City.exe i zostanie ona zamknięta" czy jakoś tak, i nie wiem co zrobić. Mój komp: Athlon XP 2000+ 512MB ramu Geforce 6800XT WINDOWS XP SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...