quartzXXI Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Sprzęt jak w podpisie. Komputer samoczynnie resetuje się.....zwykle przy wchodzeniu do Outlooka lub przegądając neta (próbowałem różnych przeglądarek). Komp ustawienia na normalnych 204Fsb i prime wysypuje się, po przejściu na równo 200Fsb chodzi bez przeszków. SuperPI przechodzi, memtest nie wykazał błędów....żadnych trojanów, temp. jest OK, zasiłka b.dobra, markowa i mocna.....ma ktoś jakieś pomysły co to może być ?? :mur: Jestem zrozpaczony, nowy sprzęt, bo płyta i proc a tu taki zonk wyskoczył.... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 ustaw pamieci na innym dzielniku np.DDR333, jak mozesz zainstaluj na nowo winde. te bledy pojawiaja sie przy rownym FSB200? nic nie zaszkodzi sprawdic napiecia miernikiem. moze masz w biosie wlaczony GAT? sprobuj wylaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) co to jest GAT ??Miałem już ustawione na dzielniku innym niż 400 i resety nadal są. Napięcia stabilnie...zasilacz jest naprawdę b.dobry :/ Blędów przy 200Fsb nie ma żadnych, ale komp i tak sie resetuje...:cry: @EDITL RESTARTY NADAL WYSTĘPUJĄ !!! PROSZĘ POMÓŻCIE KTOŚ !!! :cry: Format jednak nie pomógł Edytowane 26 Września 2005 przez quartzXXI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Sprawdziłem wszystie możliwości, i wyszło na to że jest to: 1. Uwalony kontroler USB (tzn. fabrycznie uszkodzony) 2. Po prostu nie che działać i już :D Problem rozwiązałem, i nstalując neta przez kartę sieciową Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...