xslimakx Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Witam! Mam pytanie jak skonfigurowac i wogole co do zostawiania komputera na noc??? Chodzi o to aby sie nic nie przegrzalo :( a w koncu sciaganie pliku nie bedzie takie zasobo chlonne wiec moznaby cos "wylaczyc" ale co i jak??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 zostaw i juz - bedzie cacy bez kombinacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 grzesiu wiem ze nic sie nie stanie ale chyba sie nie rozumiemy chodzilo mi bardziej o to ze jak mialem laptopa i go zostawialem na noc to on sam zauwazylem ze jakos dyski zwalnial a to sobie wiatraczek wylanczal itp. a jak to wyglada w normalnym PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 dyski sie nie wylacza, bo przeciez pracuja jak sie sciaga, mozesz ewentualnie puscic wentyl w zasiłce na 7v, i wylaczyc wiatraki na chlodnicy ;) No chyba ze masz AC :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 dyski sie nie wylacza, bo przeciez pracuja jak sie sciaga, mozesz ewentualnie puscic wentyl w zasiłce na 7v, i wylaczyc wiatraki na chlodnicy ;) No chyba ze masz AC :( AC??? pewnie to glupie pytanie ale co to???? hmm nie wiem jak ci to dokladniej opisac mosialbys to zobaczyc powaznie lap jak cos sciagal dluzej byl cichutki ze spac mozna przy nim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Chłodzenie powietrzne bo jak masz wc, to mozesz wylaczyc wentyle na chlodnicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ac to wiatraczek (Air Cooling) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 tak sie zastanawiam czy by nie kupic drugiego kompa jakiegos slabego kupic tylko duuuzy dysk i sieciowke podpiac go pod TV i nie kupowac do niego monitora spiac oba w siec do niego dokupic WC aby bylo cicho i sciagac po nocach :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...