GumowyJohn Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Zamierzam za jakiś miesiąc kupić monitor crt 17' w cenie zbliżonej do 450zł. Jaki proponujecie, bo osobiście zastanawiam się nad Philips 107P50 PS. kiedy gf6800 stanieje? <_< Edytowane 2 Października 2005 przez GumowyJohn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszy Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 w komputroniku ten monitor kosztuje 659,- w tańszych sklepach ok ~610 ale 460? 8O Ta cena jest pewna czy to jakiś "błąd drukarski" a może używka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 a co ten Philips jestnajlepsza 17tka CRT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumowyJohn Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 a co ten Philips jestnajlepsza 17tka CRT? Nie wiem czy nalepszy ale wydaje się niezły. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Monitor niezly. Mam i nie moge pwoiedziec na jego temat zlego slowa. Wszystko mi odpowiada, dobra geometria, ladna ostrosc. Ale jednak przeczytaj o jego awaryjnosci, bo podobno wiele sztuk sie jakichs wadliwych pojawilo i spora ilosc zostala oddana do serwisu gwaranyjnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...