romin Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Sprawa jest taka. Mam jakiegoś tam wiatraczka na procku, od niedawana z wiatraczka wydobywa się dziwny, buczący dźwięk. Pomyślałem, że wytarły się w nim łożyska, ponieważ po pewnym czasie łożyska się rozgrzewały i dźwięk milkł. Wymieniłem na nowy wiatraczek... ALE ZNOWU SŁYSZĘ BUCZENIE.. o co chodzi...??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 a może to nie wiatraczek na procku?? jest jeszcze grafa, zasilka i hdd i może jeszcze jakiś dodatkowy wiatrak w budzie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 może wiatrak na karcie graficznej, chipsecie, poprostu otwórz budę i zatrzymaj na moment wiatrak i zobacz, który to jest winowajcą - mam nadzieję, że prosto napisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romin Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Sorry.... głuchy nie jestem... to idzie z procka.. na grafie mam malutki wiatrak a na zasilaczu troche duży ale to nie to... to buczenie jest z procka... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Najlepiej w chwili jak będzie coś buczeć to zaczym wiatrak na procku i jak nadal będzie buczeć to znaczy że to wina czegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romin Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Najlepiej w chwili jak będzie coś buczeć to zaczym wiatrak na procku i jak nadal będzie buczeć to znaczy że to wina czegoś innego. 1668117[/snapback] OK ... spróbuje . . . TAK... to procek buczy :(:(:(:(:( Edytowane 25 Września 2005 przez romin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Jaki masz ten wentyl na procku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 rozloz , wyczysc i nasmaruj ... bedzie cicho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 http://www.dzikie.net/index.php?art=fan_clean sprawa naprawdę jest banalna nawet ja sobie z nia poradziłem WD40 od kumpla rowerzysty pożyczyłem i mam ciszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...