4liant_weteran Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Jaką płyte polecacie do 200 zł (może do 220) . Tylko prosze nie asrocki . Komp jak w podpisie . Najlepiej żeby to bylo coś od Abita lub Gigabyte . Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Hmmm - 200 złotych mówisz... Zobacz coś z TYCH. Najlepsze będą MOBA na nForce2 i VIA KT880. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk76 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Oto moja odpowiedź w linkach z allegro :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65060600 Abit dobra firma taka jaką chciałeś i podkrecić się da :lol2: powinno ci sie wyrwać jakiś model z seri NF7. Next :-P http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64778233 Giguś na Nforce 2 ma nawet Sata. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63967744 Ciekawy Epox też Nforce 2 Ja bym stawaił szczególnie na tego abita lub epoxa to już twoj wybór(ze szczególnym naciskiem na abita) Hawk76 Edytowane 26 Września 2005 przez Hawk76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Płyta na socA w granicach 200zł to tylko i wyłącznie ABIT NF7 rev 2 nie zaden NF7S2G który jest teraz sprzedawany tylko stara, wysluzona nf7 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Hehe . Dzięki za szybką odpowiedź . Może coś jeszcze by się znalazło . A i jeszcze coś iel by mi dali za tego asrocka ktvt4a+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk76 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 max z 60 może troszke więcej. Wystaw na alcu to może więcej zgarniesz a nic nie tracisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 kurcze nie za dużo ale czego można było sie spodziewać . Widziałem aukcje na allegro podeszła już ona do 91 zł :D . Zaraz zadzwonei do przyjaznego mi komisu i się psytam za ile by wzieli tą płytkę + drukarke lexmarka :D i plus kasa wzięta od mamy z kieszeni daje gdzieś właśnei 200 zł . Dzięki za wszytko pzdr . A i mam już jedną na oku ( koleś sam mi ją zaproponował chyab to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: kturyś z was :D 180 zł za abita nf7) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk76 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) I bardzo dobrze weź tego abita i będziezz zadowolony po wieki :D a aporopos nie ma co liczyć na duzą kase w końcu to ASrock. Edytowane 26 Września 2005 przez Hawk76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 No widzisz starty - ja wczoraj kupiłem ta MOBO nowa za 130. WIęc spokojnie dostaniesz za nią ~100 na Allegro. W tej cenie wyrwiesz Abita NF7 - i to jest chyba najlepsze rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk76 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Zavader a co ty na epoxa którego masz tez nie jest zły ale jest drozszy o ilę sie nie mylę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Też tak myśle ale zawsze coś skapnie ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...