Sabo^ Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Zamierzam kupić jakieś tanie radiatory na pamieci r 9100 i chce wydać max 25żł(w tym przesyłka) No i szukam czegoś co "coś da" i bedzie to można łatwo przymocować znalazłem na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=64931940 czy te radiatory coś dadzą? i co o nich sądzicie ? może są jakieś lepsze w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 A co to ma wspolnego z chłodzeniem wodnym? Przenosze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 po pierwsze nie ten dzial... a po 2 to lepiej kupic jakies radiatorek ze sterego pentiumka czy cos takiego pociac namniejsze i juz.. ja za 15 zl kupilem dwa radiatorki pocialem i to jest duzo wieksze od tych z aukcje wiec chyba sie sprawuja... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 sory ale wydawalo mi sie ze pisalo chlodzenie wodne i nie tylko ... co do radiatorkow z pentiuma - nie wiem jak i nie mam czym pociac ich wiec to odpada.. zalezy mi tez na łatwym motarzu a te z allegro maja taśme dwustronną :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10725 Mam te cuda na GF 5600 radiatory są ciepłe, bo je podgrzewa TT Fanless http://www.4max.com.pl/default.asp?g=141&gg=19&produkt=1146 EDIT Na WGK komplet 2szt kosztuje 15zł Edytowane 26 Września 2005 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 a wiec te co na allegro znalazlem sa słabe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 te co wskazałem to jedna wielka bryłka, twoje-małe klocki z alu... dodatkowo te Spire co wskazałem używają powierzchni pomiędzy kostkami RAMu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 te co wskazałem to jedna wielka bryłka, twoje-małe klocki z alu... dodatkowo te Spire co wskazałem używają powierzchni pomiędzy kostkami RAMu... 1669739[/snapback] hmm... wiec te Spire y beda dużo bardziej wydajniejsze? I czy ten radiator można bez problemu brzeszczotem zmniejszyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 tak ale nie spiłuj ożebrowania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 tak ale nie spiłuj ożebrowania :D 1669870[/snapback] a co to jest ? :) boje sie ze cos zepsuje a roznica kilku zlotych przeciez nie robi roznicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 żeberka radiatora-te "wystające" blaszki znad podstawy radiatora... tylko nie przyklej radiatora żeberkami do pamięci!!! zresztą, na żeberkach nie ma kleju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 żeberka radiatora-te "wystające" blaszki znad podstawy radiatora... tylko nie przyklej radiatora żeberkami do pamięci!!! zresztą, na żeberkach nie ma kleju :D 1671252[/snapback] hehe aż tak ciemny to ja nie jestem! :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 a co to jest ? :) boje sie ze cos zepsuje a roznica kilku zlotych przeciez nie robi roznicy... 1669931[/snapback] hmm, boje się że jesteś jednak ciemniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 hmm, boje się że jesteś jednak ciemniak 1671470[/snapback] chodzilo mi o : tylko nie przyklej radiatora żeberkami do pamięci!!! zresztą, na żeberkach nie ma kleju :) kupiłem te aluminiowe - najłatwiejsze w montażu i szybka dostawa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 EDIT Na WGK komplet 2szt kosztuje 15zł 1669624[/snapback] Ja kupiłem u gościa po 3zł sztuka + pasta termo za frajer :D To się nazywa biznes :D Trzeba po prostu dobrze trafić. Ja ter radiatory założyłem na pamięci Szafira 9550 po 1 radiatorze na 2 pamięci i efekt jest i to duży :) Puśliłem na nie jeszcze wentyl ze starego zasilacza na 7V i jest cicho i wydajnie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ja kupiłem u gościa po 3zł sztuka + pasta termo za frajer :D To się nazywa biznes :D Trzeba po prostu dobrze trafić. Ja ter radiatory założyłem na pamięci Szafira 9550 po 1 radiatorze na 2 pamięci i efekt jest i to duży :) Puśliłem na nie jeszcze wentyl ze starego zasilacza na 7V i jest cicho i wydajnie pozdrawiam 1671752[/snapback] tak z ciekawosci - duży efekt - mozesz dokladniej opisać ile ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ja kupiłem u gościa po 3zł sztuka + pasta termo za frajer :D To się nazywa biznes :D Trzeba po prostu dobrze trafić. A mógłbyś nam zdradzić tą tajemnice i powiedziec gdzie je tak tanio dostałes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Gadaj!!! to kingstony obtapetuje Spirami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 mam te radiatory i to jest badziew kompletny jak chcecie sie bawic w o/c nie kupujcie ich! kupcie radiator cpu z P4 potnijcie go przyklejcie na kleju termo i pojdzie wam lepiej i taniej uwierzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Taki straszny badziew to to nie jest, też je kiedyś miałem i w sumie mam, ale pocięte na zbyt małe kawałki i już mi sie to nie przyda. Ostatnio kupiłem nawet wiekszy badziew .. mianowicie cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64791361 to to jest dopiero shit, za małe to gówienko żeby oddać ciepło wytwarzane przez moje kości ramu na Radku9800Pro, a grzeją sie niemiłosiernie. Odradzam kupowanie tego shitu. Edytowane 29 Września 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...