bizz Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Mam wielki problem. Kiedy wlaczam PC, po chwili wyswietla mi sie okno wyboru trybu w jakim chce uruchomic system. (Tryb Awaryjny, awaryjny z ..., system win z ostatnimi poprawnymi ustawieniami, uruchom system windows normalnie). W trybie awaryjnym PC sie uruchamia (chodzi o wiele wolniej:/), jednak kiedy usiluje uruchomic go w opcjach: normalnie, czy tez: z ostatnimi poprawnymi ustawieniami, po kilku sekundach (zanim win sie uruchomi) pojawia sie na oklo 0,5s niebieski ekran z jakas informacja, po czym system zaczyna uruchamiac sie ponownie... prosze o szybka pomoc!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Uruchom w awaryjnym i odczytaj z dziennika zdarzen jaki blad wystapil wczesniej i podaj jego tresc lacznie z numerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizz Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Ekhem... sprecyzuj jak to zrobic z tym dziennikiem, bo ja to nie za bardzo wiem o co chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizz Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 a moze da sie przywrocic jakos system z konsoli? (nie mam dyskietki odzyskiwania systemu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Start --> uruchom --> sfc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...