Cyna58 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Jak ten temat będzie nie w tym dziale to proszę moderatorow o przeniesienie. Mam karte jak w podpisie. Co mnie tak niepokoi to jeden fakt. Otóż w tym fragmencie artykułu jest napisane, że: Jeżeli w miejscu zaznaczonym zieloną linią znajduje się parametr 12x1.5 (dla GeForce 6800) lub 8x1.4 (GeForce 6800Le), jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami karty graficznej z programową blokadą potoków. W przypadku parametru : 16x1,6 oczywiste jest, iż mamy do czynienia ze sprzętowo zablokowanymi jednostkami. A u mnie zamist 12/5 czy 16/6 jest napisane "none". O co z tym chodzi? Czy już ktos się spotkał z takim czymś? Czy to wina tylko biosu karty? Czy w końcu co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxadrian Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 też mam none... a mam Leadtek 6800 12/5 z możliwością odblokowania jednego vertexa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Też mam none i też mam Leadtek 6800le, musisz go poprostu odblokować w ten drugi sposób, czyli sprzętowo. Ja tak zrobiłem i mam 16v6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Odpal najnowszą rive i powinieneś mieć wsio ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...