Patrix00 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Witam kupiłem athlona 2800+ mobile z odblokowanym mnoznikiem chce aby chodzil jako 3200+ mam problem z wyborem chłodzenia pomóżcie mi co bedzie najbardziej wydajne?? Nieche chłodzenia wodnego... Piszcie swoje propozycje ja sie na tym nieznam Pozdrawiam Patryk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ale jesteś mądry:| nie chce wodnego- a pisze w wodnym :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Byś sie troche rozejrzał po forum to byś znalazł ;) Zależy ile kapuchy możesz wywalić na chłodzenie. Ja bym polecał cuś takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=65706833 albo ew. jakiegoś zalmana. Temat powiniem być w chłodzeniu konwencjonalnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Skoro piszesz w tym dziale to moze potrzebujesz jakiejs kaskady :> ? Jak tak to widzialem ze Berkut ma jakas na sprzedarz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 za jakieś 1 500 zł coś powinieneś wyrwać co ma ręce i nogi... zgłoś się z tym problemem do Berkuta albo do Ravena - obaj to specjaliści najwyższej rangi w polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 myślicie że on wie co to jest kaskada? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Hmm skoro zaklada w tym dziale temat, a niechce WC to zakladam ze wie :) a jak nie wie to moze trzeba sie zapytac czy wie co to regulamin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Heheh, ja mu polecam jekies chłodzenie wodne do 500zł. Ale kolo niezły 3 posty na liczniku i od razu temata wali, i to jeszcze takie banalne pytanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...