Neo_x Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Siema All... mam takie pytanko... na plytke AOpen AX6BC... niestety bez regulacji napiecia... a do tego celerona 633 mhz... na FC-PGA Socket 370... Czy jest moze jakas przejsciowka z regulacja napiecia :?: Nie chce mi sie grzebac przy laczeniu nozek... pozatym wole to zrobic BEZPIECZNIEJ zwroteczka :) THX za porady :) PS. Ile taka przejsciowka moze kosztowac :?: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 są ja mam właśnie coś takiego (jakiś noname) ale nie sprawdzałem bo mam to w Biosie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirinti Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Są, ale teraz to będzie trudno taką kupić. Można łączyć styki na przejściówce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 a skad jestes bo mam do sprzedania owa przejsciowke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Siema All... mam takie pytanko... na plytke AOpen AX6BC... niestety bez regulacji napiecia... a do tego celerona 633 mhz... na FC-PGA Socket 370... Czy jest moze jakas przejsciowka z regulacja napiecia :?: Nie chce mi sie grzebac przy laczeniu nozek... pozatym wole to zrobic BEZPIECZNIEJ zwroteczka :) THX za porady :) PS. Ile taka przejsciowka moze kosztowac :?: :) ale na kazdej przejsciowce mozna sobie zrobic regulacje.. keidys takie cos zrobilem.. kupilem dip`y i przylutowalem to 8 przewodzikami i byla ladna regulacja... hm... wlasnie wpadlem na pomysl czy w trakcie dzialania procka mozna by mu zmienic napiecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...