czeki Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) To karty graficzne obsługujące directa 9.0b nie będą obsługiwały 9.0c ? qrde no bo do fifiy 2006 potrzebny jest ten z lliterką c, a z innymi nie działa<lol2> . Jak to jest ? Nie znam sie na tym . . . Edytowane 27 Września 2005 przez czeki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 moja karta ma directa 8, a mam zainstalowanego 9c... Chyba już wiesz co mam na mysli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeki Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 NIE wiem co mas zna myśłi mówie że nieznam sie na Directx-ach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merovingian Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 no masz zainstalować Directx9 c, jaka ta druga gra nie chodzi Ci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 NIE wiem co mas zna myśłi mówie że nieznam sie na Directx-ach 1673009[/snapback] miedzy "b" a "c" jest minimalna różnica wiec jak srasz forsą to wymień karte a jak nie to zostaw bo przeciez wszystko bedzie Ci ładnie chodziło!!! nawet na moim starym kompie ładnie chodzi fifa 2006 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Chodzi o to że fifa wymaga go do zainstalowania. Musisz go poprostu sobie ściągnąć np stąd i zainstalować. Będzie wszystko ok. DirectX na grafie nie ma znaczenia do tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Nawet jak karta ma DX 8 to powinna chodzić dobrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...