Gość Rocca Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Co do lekcji religii... Zawsze sie na nich odrabialo prace domowa z innych przedmiotow, albo uczylo do sprawdzianow... Kiedy dochodzilo do jakiejs dyskusji, to nikt sie z tym, co mowil prowadzacy zajecia nie zgadzal... Nie, zeby ktos robil to zlosliwie, po prostu nikt [czasami wiekszosc] z racjami prowadzacego zajecia sie nie zgadzal... Takze zgadzam sie ze usuniecie religii cos da! Te zajecia podchodzily czasami pod jakis religijny fanatyzm i przekonanie, ze to jest naj i 3L0 mlodziezowe... A właśnie że da, znormalizuje troche to nasze chore na jej punkcie społeczeństwo... Edytowane 29 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Ja w LO nie chodze na religie... mam wolny wybor to wole ta lekcje przesiedziec w czytelni i pouczyc sie do jakiegos spr. Albo tak jak we wtorek kiedy mam ja na 8 lekcji po prostu isc do domu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Pogodę :) lato było fajne ale teraz się znowu zacznie :/ chciałbym aby było cieplej tak 25-28C :) cały rok, no może miesiąc, dwa zimy aby nanartkach pojeżdzić :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Buheh jasne [; całe zło w religii w szkole [;. A jeszcze nie dawno była wojna o religię. Ps nie tędy droga bo ten przedmiot nie ma wpływu na nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Może na początek troche siebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 LOL pytanie... korwina bym dal na fotel prezydenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 LOL pytanie... korwina bym dal na fotel prezydenta. 1678372[/snapback] LOL odpowiedz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...