REveAL Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 czy jest moze jaka przejsciowka z d-sub15 na s-video?....mam na mysli....ze jak nie mam w komputerze wyjscia tv-out(s-video) a mam tylko na dodatkowy monitor...to zeby przez to wejscie wlasnie polaczyc sie z telewizorem?.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 czy jest moze jaka przejsciowka z d-sub15 na s-video?....mam na mysli....ze jak nie mam w komputerze wyjscia tv-out(s-video) a mam tylko na dodatkowy monitor...to zeby przez to wejscie wlasnie polaczyc sie z telewizorem?.... 1672729[/snapback] Sa dwie mozliwosci: Zrobic samemu przetwornik RGB > S-Video Kupic - bo jest cos takiego Ale, w pierwszym przypadku jakosc bedzie kiepska i bedzie duzo zabawy , o tym ze trzeba znac sie na elektronice juz nie wspomne, w drugim przypadku jakosc bedzie dosc dobra ale w portweliku zrobi sie pusto, bo taki abjer dosz duzo kosztuje "jak na bajer" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 czy jest moze jaka przejsciowka z d-sub15 na s-video?....mam na mysli....ze jak nie mam w komputerze wyjscia tv-out(s-video) a mam tylko na dodatkowy monitor...to zeby przez to wejscie wlasnie polaczyc sie z telewizorem?.... 1672729[/snapback] Swoją drogą to jaką masz karte że nie masz wyjścia na tv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...