Jacek Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Wie ktoś jak to robić?? Chodzi mi o informacje jak wysłać jaką wiadomość na innego kompa chociażby przez konsole :) :/ sory - nie to forum, tak to jest gdy się siedzi za długo na oślej.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 w lanie? np lanchat, albo cos podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 NET SEND {nazwa | * | /DOMAIN[:nazwa] | /USERS} komunikat np "net send nazwa_kompa bleble" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 w lanie? np lanchat, albo cos podobnego Nie, przez net też. Np ktoś siedzi sobie np. w kawiarence i znając moje ip wysyła mi jakąś informacje.. No nie słyszałeś o takim triku hakerskim?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 nieeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 NET SEND {nazwa | * | /DOMAIN[:nazwa] | /USERS} komunikat np "net send nazwa_kompa bleble" :) Dzieki o to mi chodzio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizeh Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 A jak tym poleceniem wysłać wiadomość do wszystkich userów z domeny naraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...