combat Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Tak jakos mi sie sypie ze gdy wlacze film to mam nieco zpozniony dzwiek co moge z tym zrobic. Czy w ustwaieniach windy czy w playerach??! mam XP pro i sprzet jak w podpisie Dlatego taje na hardw poniewaz niewiem i czy to wina softu dodam ze tak sie dzieje tylko z nieORT: ORT: ORT: kturymi filmami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 A spróbuj zainstalowac kodek nimo? Bo ni jest to raczej wina sprzetu ani xp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Ja mialem odwrotnie - tj dzwiek byl przed obrazem - pomoglo wylaczenie akceleracji sprzetowej w wlasciwosciach karty dzwiekowej czy jakos tak. A temat raczej na soft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 nimo ?? jakis link moze albo cos ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 nimo ?? jakis link moze albo cos ???puscilem Ci maila - najdluzszego w zyciu ;) 10 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 GRZESIO: zawsze byles moderatorem? czy ostatnio zostales? pytam, bo w kazdym poscie krytykujesz temat od jakiegos tygodnia chyba. Nie zebym tak sledzil Twoje wypowiedzi(cenie je), po prostu zaczyna sie rzucac w oczy. Czyzby wladza uderzala do glowy? Jesli sie myle, to serdecznie przepraszam i bez urazy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 zaden mail niedoszedl no qrtde pomozcie niemoge filmu obejrzec a gdzie wylaczyc akceleracje karty dwiekowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 GRZESIO: zawsze byles moderatorem? czy ostatnio zostales? pytam, bo w kazdym poscie krytykujesz temat od jakiegos tygodnia chyba. Nie zebym tak sledzil Twoje wypowiedzi(cenie je), po prostu zaczyna sie rzucac w oczy. Czyzby wladza uderzala do glowy? Jesli sie myle, to serdecznie przepraszam i bez urazy. PozdrawiamJestem od wczoraj, a czepiam sie durnych tematow i zadawanych po raz tysieczny pytan "radeon czy dżifors", i to znacznie dluzej niz od tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 GRZESIO: zawsze byles moderatorem? czy ostatnio zostales? pytam, bo w kazdym poscie krytykujesz temat od jakiegos tygodnia chyba. Nie zebym tak sledzil Twoje wypowiedzi(cenie je), po prostu zaczyna sie rzucac w oczy. Czyzby wladza uderzala do glowy? Jesli sie myle, to serdecznie przepraszam i bez urazy. PozdrawiamJestem od wczoraj, a czepiam sie durnych tematow i zadawanych po raz tysieczny pytan "radeon czy dżifors", i to znacznie dluzej niz od tygodnia.Gratuluje. Mi to nie przeszkadza, poki nie jedziesz na mnie. pozdraiwam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ja mialem desynchronizacje obrazu i dzwieku z filmami w formacie XVid :-/ odinstalowalem wszystkie kodeki jakei mialem i zainstalowalem na nowo i nic - dopiero ktorys kolei kodek dzwieku ac3 cos zamieszal w systemie i poszlo:-/ pozniej jednak wszystko sie znow pochrzanilo i przypadkiem trafilem na zestaw kodekow na stronie Divx.pl : DShowPack.exe i zainstalowalem w ciemno - i wszelkie problemy z desynchronizacja minely i nie musze instalowac kodekow ac3(a jest ich troche) - wiec moze to rozwiaze ten sam problem na twoim sprzecie:) http://www.divx.pl/modules.php?op=modload&...q=getit&lid=256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Moj qmpel wlasnie mial tak ze dzwiek gra za pozno i byla to wina slabego procesora. Moze duron 770 juz jest za slaby do najnowszych divx ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Moj qmpel wlasnie mial tak ze dzwiek gra za pozno i byla to wina slabego procesora. Moze duron 770 juz jest za slaby do najnowszych divx ?Nie. Durak 700 w zupelnosci wystarcza. Najlepiej wywalic wszystkie kodeki i zapuscic tylko najwazniejsze: 3.11alpha + 5.02 +XViD+AC3 i w zupelnosci wystarcza. Ostatnio uzywalem Nimo build 5.08 i mialem powazne problemy ze Znakami i Asterix:misja Kleopatra. Zrobilem tak jak powyzej i wszystko biega ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...