michalak Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Czy ktoś z was ma stacjonarne DVD? Można by sie wymienic doświadczeniami. Ja mam Pioneer DV-646A, wzmacniacz Kenwood i system nagłośnienia Bose ( www.bose.com ). Telewizor narazie sony 21(albo 27) cali, niedługo jakiś większy bede miał. Jaki sprzęt wy posiadacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ja mam , a mianowicie sony wega theatre zestaw firmowy , newiem jaki model a niechcemi isc przeczytac , w kazdym razie sonsiedzi czujom jak oglondam :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Wiec ja mam piekny srebrny zestawik.Odtwarzacz AIWA XD-DV370,Amplituner AIWA AV-D97 (DD5.1,DTS) dotego zestwik 5.1 JAMO.Wszystko pieknie gra i buczy :) Telewizor to PHILIPS 28" 100Hz. Najbardziej rozwalil mnie 20cmm kabel optyczny za 120zl :wink: Kiedys jak ogladalem MATRIX'a sasiad ktory mieszka dwa pietra wyzej do mnie zadzwonil z pytanie co ogladam i czy moglbym mu porzyczyc :) Odtwarzacz kosztowal 1200zl,amplituner 2500zl,glosniczki 1500zl ,wiec jak na cyfrowe kino domowe nie tak zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Wiec ja mam piekny srebrny zestawik.Odtwarzacz AIWA XD-DV370,Amplituner AIWA AV-D97 (DD5.1,DTS) do tego zestwik 5.1 JAMO.Wszystko pieknie gra i buczy :) Telewizor to PHILIPS 28" 100Hz. Najbardziej rozwalil mnie 20cmm kabel optyczny za 120zl :wink: Kiedys jak ogladalem MATRIX'a sasiad ktory mieszka dwa pietra wyzej do mnie zadzwonil z pytanie co ogladam i czy moglbym mu porzyczyc :) Odtwarzacz kosztowal 1200zl,amplituner 2500zl,glosniczki 1500zl ,wiec jak na cyfrowe kino domowe nie tak zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Tu coś było ale już niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 fajnie ze masz 3 takie zestawy :) aha muj tv to sony fd trinitron 29 cali 100hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Czy ktoś z was ma stacjonarne DVD? Można by sie wymienic doświadczeniami. Ja mam Pioneer DV-646A, wzmacniacz Kenwood i system nagłośnienia Bose ( www.bose.com ). Telewizor narazie sony 21(albo 27) cali, niedługo jakiś większy bede miał. Jaki sprzęt wy posiadacie? Wymienic doswiadczeniami tak ? czy pochwalic sie jaki to tatus mi ladny zestaw kupil ? Bo to ruznica :wink: Narazie sie kolega chwali Trzeba bylo inny temat np: "Pochwal sie jaki masz sprzet" i bylo by wszystko ok :) To tak dla formalnosci :) A ja nie mam stacjonarnego dvd bo mi nie potrzebne Ale nieldugo kupie sobie ps2 i bede ogladal do tego jakis tv sony 21 cali i tak w telewizji gowno leci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Popieram libero! Poza tym nadaje sie to na osla na nie tutaj! Przeniesc to! Tez nie macie sie czym chwalic.. Juz kiedys byly samochody rodzicow, wujkow i cioc, teraz kino domowe co bedzie nastepne? heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 libero zawsze coś przeszkadza. nie chce się chwalić tylko porozmawiać o SPRZĘCIE. Libero widocznie jak komuś niepojedzie to ma zły humor. P.S. sprzęt mam już od dawna, i jak miałbym się chwalić to zrobiłbym to wcześniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 AD. jakie samochody wujków, cioć????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Byl juz kiedya taki topik, "jaki masz samochod" to podawany byl samochod wszystkich w rodzinach. Bo srednia wieku tutaj to 16 lat wiec jak mozna miec swoj samochod? ;) A nawet jak ktos ma 18 czy 19 lat i np. beeme 325 albo audi a4 to co sam kupil? jasne ciekawe jaka praca zarobil taka kase.... Nie chce mi sie juz gadac na ten temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 libero zawsze coś przeszkadza. nie chce się chwalić tylko porozmawiać o SPRZĘCIE. Libero widocznie jak komuś niepojedzie to ma zły humor. Masz racje. A jeszcze gorszy mam jak czytam takie glupie nic nie wnoszace tematy pisane przez 14 malych chlopcow co by chetnie pogadali ale poza pochwaleniem sie niewiele moga w danym temacie powiedziec ! No coz witaj polska ! Swoja droga jak bylo pytanie o samochod to zamiast napisac ze nie masz to napisales czym rodzice jezdza czyli znow nie na temat ! A to nie ladnie ! Dobra dyskutujcie se (znaczy sie przelicytowujcie kto ma lepsze drozsze i bardziej kolorowe) Mnie to juz wali ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 zaczeło się o DVD a skończyło się na Samochodach. A pozatym jeżeli jestem niepełnoletni i niczego nieposiadam tzn. że wszystko co mam jest moich rodziców i nie mam prawa o tym napisać. A ty libero ciekawe ile masz lat? Nie chce mi sie kontynułować tej dyskusji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 zaczeło się o DVD a skończyło się na Samochodach. A pozatym jeżeli jestem niepełnoletni i niczego nieposiadam tzn. że wszystko co mam jest moich rodziców i nie mam prawa o tym napisać. A ty libero ciekawe ile masz lat? Nie chce mi sie kontynułować tej dyskusji zgadzam się z Libero po co się chwalisz to jest post o doświadczeniach w użytkowaniu a nie ile co kosztowało !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Tak dopuki sam nie zaczniesz zarabiac i placic za siebie i kupowac sobie sam rzeczy wszystko co masz zawdzieczasz rodzicom. Oni musieli pracowac, zeby kupic Ci cokolwiek i Ci dac. Bez ich pracy nie mialbys nic., nie sadzisz? Masz prawo napisac co masz, ale topik pt."chwalmy sie jakie rzeczy mamy w domu(u rodzicow)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 to dlaczego np _Vip_ podał cene i nikt sie go nie czepiał??? Nie rozumiem was. Ale jeżeli to was razi to już kasuje tamtego posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 libero zawsze coś przeszkadza. nie chce się chwalić tylko porozmawiać o SPRZĘCIE. Libero widocznie jak komuś niepojedzie to ma zły humor. Masz racje. A jeszcze gorszy mam jak czytam takie glupie nic nie wnoszace tematy pisane przez 14 malych chlopcow co by chetnie pogadali ale poza pochwaleniem sie niewiele moga w danym temacie powiedziec ! No coz witaj polska ! Swoja droga jak bylo pytanie o samochod to zamiast napisac ze nie masz to napisales czym rodzice jezdza czyli znow nie na temat ! A to nie ladnie ! Dobra dyskutujcie se (znaczy sie przelicytowujcie kto ma lepsze drozsze i bardziej kolorowe) Mnie to juz wali ! POPIERAM To się kiedyś nazywało bananowa młodzież, najlepiej znają się na cenach, żeby chwalić się koleszkom :lol: :lol: :lol: A najlepszy jest kolo co się chwali, że ma "FIRMOWY" 8O zestaw(plastikowe sony) tylko nie wie jaki bo by musiał iść do rodziców :D :D sprawdzić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Niezly temat, dawno sie tak nie smialem :) To moze ja sie pochwale? Mam TV Nokia, na oko dziesiecioletni, rozpadajace sie wideo samsunga, cztery glosniki tonsila. A i jeszcze dvd przez tv-out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ja nie ogladam tv, sa ciekawsze rzeczy do roboty. a dvd? mam kupowac filmy po 100zl? czy wypozyczac porysowane plytki? ogladam czasem divxy i uwielbiam chodzic z laskami do kina. I moim zdaniem tylko zalosni kolesie podniecaja sie tym, ze maja kino w domu. lezcie na kanapie i gapcie sie w swoje wegi. Nie sztuka wyrzucic pieniadze, sztuka wydac je z sensem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 No to tak tv philips 32' 100hz panorama amplituner sony dvd philipsa nagłośnienie sony i tak -kupiłem za swoje :) stary dodał 1/3 warto było a co do chwalenia się cenami w kręgu maniaków Home Cinema -cena to jeden z pierwszych wyznaczników jakości sprzętu....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...