MisiekLover Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 :mur: Wiec problem mam taki a raczej mój kolega ... Zobaczył w ElektroGiełdzie dysk za 60 zł i ze typ chce sprzedac i ze bedzie w danym miejscu umówili sie zapłacił mu i dał adres jakby cos nie pasowało ... Podłancza i ? wyskakuje komunikat Primary Master HDD are Failed no spoko mysli że podłonczył lub zworki pokombinował i nic ... Zauważył także że dysk tak jakby nie pracuje nie grzeje sie i wogóle jakby nie chodził . (Odesłał dysk na wskazany adres :] Dysk do niego powrócił po kilku dniach z wiadomoscia że danej ulicy nie ma .. ) No ale mam pytanie do was Forumowiczów :> co może być przyczyna takiego stanu rzeczy ?? elektronika padnieta ? czy może jednak mu sie wydaje ... Proszę o Pomoc :) Byłbym bardzo wdzięczny i on także ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) jednym słowem kolega został wychu....ny padnieta elektronika... Edytowane 30 Września 2005 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 A pomożesz mi które i czy na 100 % bedzie mu to pasowac :P bo ja raczej sie juz na tym nie znam ... a do tego ty masz elektronike do maxtora 15 ?? jesli tak to za ile :) hehe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...