OS7RY Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) Siemka wszystkim. Sorki, jeśli zakładam temat, który możliwe że jóż istnieje, ( jeśli tak jest to dajcie linka do istniejącego, bo u mnie net muli na maxa a pilnie potrzebuję pomocy, więc nie przeszukiwałem tematów). Mam następujący problem: Kilka dni temu ściągałem, demko F.E.A.R. z Gamespot.com ale zrezygnowałem, z powodu bardzo marnego transferu. Teraz mam na dysku plik, który teoretycznie zajmuje 0 MB, ale chciałbym go usunąć. I tu pojawia się problem, ponieważ przy próbie usunięcia pokazuje się okienko z napisem " nie można usunąć...Plik jest używany przez inną osobę lub program" :mur: . Wyłączyłem wszystkie programy, restartowałem kompa, robiłem przywracanie systemu i nic, plik nadal jest i ma sie dobrze. Problem jest tym większy, że to nie mój komp :unsure: . Proszę pomóżcie, jakieś rady, może są do tego jakieś programy?!?!?!?! :cry: Edytowane 30 Września 2005 przez OS7RY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEoMAMMUT Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Ja tez czasami mam ten problem, w zasadzie windows ma racje, moze byc tak, ze rzeczywiscie po restarcue uruchamia ci sie jakis program, ale nie ma go ani w trayu ani na taska, wiec moze byc to program, ktorym sciagales ten plik, wiec zarz po uruchomieniu nacisnij ctrl alt del i zobacz co tam w pamieci oepracynej siedzi. Jesli to nie pomoze, to mozna by zdefragmentowac dysk, czasami plik jest tak pocwiartowany, ze nawet windows go nie moze w pelni usunac z FAT`a.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 total commander powinien go usunac, u mnie dzialalo w kazdym takim przypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Wyłącz explorer-a a jak to nie pomoże to tryb awaryjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gri_gor Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 ewentualnie odpal kompa z dyskietki startowej i usuń poleceniem DOS-a MOżna by też spróbowąc jakiegoś linuxa live cd zamontować partycje windowsa i usunąc plik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 uzyj programu killbox ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 ROwniez polecam killboxa jak kolega wyzej. Probowalem raz usuwac taki plik na wszystkie sposoby no i niestety tylko ten program mi pomogl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS7RY Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Dzięki za pomoc. Killbox załatwił sprawę na cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Jak takie cos czesto mam i mam na to sposob: tryb awaryjny- sporobj usnac jesli nie usunelo sie to przeniesc do jakiegos folderu tryb normalny- teraz sproboj zmienic nazwe (wiadomo ze nie pojdzie bo wyskoczy kominutkat ale sproboj) i nastepnie przenies do kosza. U mnie to dziala troche glupia metoda ale wazne ze skuteczna B) POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...