Skocz do zawartości
onkel qbson

Mhmm ''super Oferta'' Z Allegro ?

Rekomendowane odpowiedzi

Karta na 100% niemodowalna.

Arche selekcjonuje karty i te ktore sie nie moduja tez nalezy sprzedac.

Mozesz dolozyc pare zl. i kupic w zwyklym sklepie ta sama karte Proline i masz przynajmniej duze szanse ze karta zmoduje sie na 16p. ;) lub dolozyc jeszce wiecej i kupic zmodowana juz na 16p.

http://allegro.pl/show_item.php?item=65515287

Lub zadzwon do Arche i zapytaj sie czy moge przetestowac grafe na dzialajace potoki za niewielka doplata ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam za glupie pytanie... ale czy po kupieniu takiej grafy i zmianie zasialacza poprawilo by mi to wyjdanosc kompa? czy nie ma szans juz? [chodzi mi o to zeby nic nie zmieniac oprocz grafy i zasilacza]

1680343[/snapback]

niezbyt.. ta karta co masz jest odpowiednia, pakować się w 6800 nie ma sensu, chyba że później będziesz zmieniał płytę, procesor, pamięci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam jedna uwage do aukcji, tam jest napisane

"GRY O WARTOŚCI OKOŁO 500 ZŁ !!!

Splinter Cell, Prince of Persia"

coz te gry tyle nie kosztuja, ale pomijajac to ich cena rynkowa = 2 zlote ;P, bo sa oryginalne tylko razem z ta karta, nik ich od Ciebie nie odkupi, a szkoda zwrocilo by sie za grafe :D

choc patrzac z drugiej strony to chciec je kupic to troche by kosztowaly :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi