onkel qbson Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=65434432 Warto ? czy za tą cene coś innego zaproponujecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Karta na 100% niemodowalna. Arche selekcjonuje karty i te ktore sie nie moduja tez nalezy sprzedac. Mozesz dolozyc pare zl. i kupic w zwyklym sklepie ta sama karte Proline i masz przynajmniej duze szanse ze karta zmoduje sie na 16p. ;) lub dolozyc jeszce wiecej i kupic zmodowana juz na 16p. http://allegro.pl/show_item.php?item=65515287 Lub zadzwon do Arche i zapytaj sie czy moge przetestowac grafe na dzialajace potoki za niewielka doplata ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 ok dzieki za info a jak widzisz to jakościowo ? Karta w porządku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Leadtek to czolowka firm produkujacych grafy wiec o jakosc nie trzeba sie martwic. A po odblokowaniu potokow(i verteksa) karta staje sie bardzo szybka i nowe gry pomykaja na niej bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 a bez modowania będą gry się zacinać na 12 potokach?? no raczej nie bardzo. Na mojej to sie może zacinać a nawet nie uruchamiać no ale na gf6800?? Bzdura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 przepraszam za glupie pytanie... ale czy po kupieniu takiej grafy i zmianie zasialacza poprawilo by mi to wyjdanosc kompa? czy nie ma szans juz? [chodzi mi o to zeby nic nie zmieniac oprocz grafy i zasilacza] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 przepraszam za glupie pytanie... ale czy po kupieniu takiej grafy i zmianie zasialacza poprawilo by mi to wyjdanosc kompa? czy nie ma szans juz? [chodzi mi o to zeby nic nie zmieniac oprocz grafy i zasilacza] 1680343[/snapback] niezbyt.. ta karta co masz jest odpowiednia, pakować się w 6800 nie ma sensu, chyba że później będziesz zmieniał płytę, procesor, pamięci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 mam jedna uwage do aukcji, tam jest napisane "GRY O WARTOŚCI OKOŁO 500 ZŁ !!! Splinter Cell, Prince of Persia" coz te gry tyle nie kosztuja, ale pomijajac to ich cena rynkowa = 2 zlote ;P, bo sa oryginalne tylko razem z ta karta, nik ich od Ciebie nie odkupi, a szkoda zwrocilo by sie za grafe :D choc patrzac z drugiej strony to chciec je kupic to troche by kosztowaly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...