jarek38 Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Sklep "Cmyk" Kupowałem tam kartę tunera TV, sprzedawca polecił mi model jego zdaniem potrafiący współpracować ze wszystkimi programami typu "wirtualny magnetowid". W razie , gdyby tak nie było miałem mieć możliwość wymiany tego tunera na inny. Jednak po zamontowaniu okazało się, że najpopularniejsze programy do nagrywania wogóle nie chcą współpracować z tym tunerem. Poszedłem więc do sklepu, aby wymienić na o wiele droższy model - a tu usłyszałem, że sklep nie prowadzi wypożyczalni sprzętu i mogę co najwyżej kupić kolejny tuner, a tamtem włożyć sobie gdzieś.... I jeszcze sprzedawca sugerował mi, że po prostu nie potrafię zainstalować sobie sterowników - jak przyniosę komputer do nich, to oni mi oczywiście odpłatnie , zainstalują ten tuner i wtedy wszystkie programy będą chodzić jak trzeba... Oczywiście nie skorzystałem z tej wspaniałomyślnej oferty i wymieniłem ten tuner na giełdzie na inny oparty na chipie 8xx. Teraz wszystko chodzi tak jak powinno ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 A to pe##ły :evil: trzeba było sporządzić sobie pismo ze jeżeli produkt niespełna twoich wymagań zastrzegasz sobie prawo do jego wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 A to pe##ły :evil: trzeba było sporządzić sobie pismo ze jeżeli produkt niespełna twoich wymagań zastrzegasz sobie prawo do jego wymiany. ja tak wlasnie robilem :) teraz nie, bo mam zaprzyjazniony sklep, ktoorego wlascicielowi zalezy na kliencie, proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 A to pe##ły :evil: trzeba było sporządzić sobie pismo ze jeżeli produkt niespełna twoich wymagań zastrzegasz sobie prawo do jego wymiany. ja tak wlasnie robilem :) teraz nie, bo mam zaprzyjazniony sklep, ktoorego wlascicielowi zalezy na kliencie, proste a znasz rafała z CMYKA ? razem studiowaliśmy, ale to nie zmienia faktu że jest hamem do potęgi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 co się w tym kraju dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Sklep "Cmyk" (...) jak przyniosę komputer do nich, to oni mi oczywiście odpłatnie , zainstalują ten tuner (...) Qmpel miał taką samą sytuacje. Kupił sobie Gf'a i za chiny nie dało się starowników do niego zainstalować. Pojechaliśmy z kompem do sklepu, żeby "majster" zainstalował. Koleś za ladą zbeształ qmpla (powiedzial - "Zainstaluj mu sterowniki, bo on nie umie"). "Majster" bawił się z tym pół godziny, zrobił, i zarzyczył sobie 50 złoty 8O :evil: . Qmpel się wnerwił i powiedział, że nie zapłaci, to on mu na to że nie oddadzą mu kompa. W momencie gdy wyciągnął telefon, i powiedział, że dzwoni po starego, kolesie wymiękli i powiedzieli, że to ostatni raz. Jego starszy (kolos - 120 Kg - praktycznie mięśnie choć troche brzucha miał a na dodatek policjant) zrobił wjazd i haja na całego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 takich debili to trzeba uczyc (najlepiej za pomoca :bij: ) praw konsumenta.... :| :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...