Skocz do zawartości
jarek38

Obiecanki

Rekomendowane odpowiedzi

Sklep "Cmyk"

Kupowałem tam kartę tunera TV, sprzedawca polecił mi model jego zdaniem potrafiący współpracować ze wszystkimi programami typu "wirtualny magnetowid". W razie , gdyby tak nie było miałem mieć możliwość wymiany tego tunera na inny. Jednak po zamontowaniu okazało się, że najpopularniejsze programy do nagrywania wogóle nie chcą współpracować z tym tunerem. Poszedłem więc do sklepu, aby wymienić na o wiele droższy model - a tu usłyszałem, że sklep nie prowadzi wypożyczalni sprzętu i mogę co najwyżej kupić kolejny tuner, a tamtem włożyć sobie gdzieś.... I jeszcze sprzedawca sugerował mi, że po prostu nie potrafię zainstalować sobie sterowników - jak przyniosę komputer do nich, to oni mi oczywiście odpłatnie , zainstalują ten tuner i wtedy wszystkie programy będą chodzić jak trzeba...

Oczywiście nie skorzystałem z tej wspaniałomyślnej oferty i wymieniłem ten tuner na giełdzie na inny oparty na chipie 8xx. Teraz wszystko chodzi tak jak powinno !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to pe##ły  :evil: trzeba było sporządzić sobie pismo ze jeżeli produkt niespełna twoich wymagań zastrzegasz sobie prawo do jego wymiany.

ja tak wlasnie robilem :)

teraz nie, bo mam zaprzyjazniony sklep, ktoorego wlascicielowi zalezy na kliencie, proste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to pe##ły  :evil: trzeba było sporządzić sobie pismo ze jeżeli produkt niespełna twoich wymagań zastrzegasz sobie prawo do jego wymiany.

ja tak wlasnie robilem :)

teraz nie, bo mam zaprzyjazniony sklep, ktoorego wlascicielowi zalezy na kliencie, proste

a znasz rafała z CMYKA ? razem studiowaliśmy, ale to nie zmienia faktu że jest hamem do potęgi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklep "Cmyk"

(...) jak przyniosę komputer do nich, to oni mi oczywiście odpłatnie , zainstalują ten tuner (...)

Qmpel miał taką samą sytuacje. Kupił sobie Gf'a i za chiny nie dało się starowników do niego zainstalować. Pojechaliśmy z kompem do sklepu, żeby "majster" zainstalował. Koleś za ladą zbeształ qmpla (powiedzial - "Zainstaluj mu sterowniki, bo on nie umie"). "Majster" bawił się z tym pół godziny, zrobił, i zarzyczył sobie 50 złoty 8O :evil: . Qmpel się wnerwił i powiedział, że nie zapłaci, to on mu na to że nie oddadzą mu kompa. W momencie gdy wyciągnął telefon, i powiedział, że dzwoni po starego, kolesie wymiękli i powiedzieli, że to ostatni raz. Jego starszy (kolos - 120 Kg - praktycznie mięśnie choć troche brzucha miał a na dodatek policjant) zrobił wjazd i haja na całego :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi