tomzozo Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Mialem dwie kosci Hynix po 512 i system padal jak mucha. Usunalem jedna i teraz pracuje stabilnie.Chce kupic cos dobrego 1Gb Prosze o porade jakie pamieci pasuja najlepiej do mojej plyty DFI Lanparty DR? Mam na nie 600-700 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 A nie laska zajrzec do tego topicu?? :mur: Wszystko tam masz, jakie pamieci i jak dzialaja i jakie sie najlepiej sprawuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomzozo Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Wiem, wiem juz tu bylem i czytalem jest tyle informacji ze mozna oglupiec a konkretnie to nie znalazlem a mi chodzi o pamieci 1G DDR 500 i do mojej plyty konkretnie, a tam jest o wszystkim i o niczym narazie nie interesuje sie kreceniem pamieci a tu glownie o tym! Jak bede mial dobre pamieci to wtedy bede szukal czegos wiecej. Mialem cicha nadzieje ze odezwie sie ktos kto ma taka plyte jak ja i dobre pamieci na niej takie ktore juz sie zprawdzily na tej plycie, mam juz drugie kosci i jest ok ale to dla mnie za malo chce miec duzo lepsze. Moze ktos napisze mam takie i pracuja super nie chce kupic i znowu ich zmieniac bo mi system wywali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Kup najlepiej Twinmosy speed premium... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomzozo Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Dzieki Grzybek92! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...