eros_14 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Mam procka 1.2 duron i jest on zaintegrowany na płycie główej wraz z kartą pamięci , kartą graficzną i mam takie pytanko czy mogę kupić sobie nowy procesor i go jakoś podmienić czy musze cała płyte główną kupić nową ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 na plycie jest podstawka? czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 kolega ma pewnie ecs'a ;) i raczej juz na to nic nie poradzi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Wlutowany [; zależy jak, jak się człowiek uprze to wymieni:). Edytowane 2 Października 2005 przez Domik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) to jak juz sie wezmie za lutowanie :blink: to zamiast procesora wlutuje socket :lol2: Edytowane 2 Października 2005 przez inesian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zdziwił by się co ludzie robią na innych platformach [;. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eros_14 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 jak będę rozbierac kompa to zobacze czy jest podstawka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 To pewnie ECS K7SOM+, więc Duron jest wlutowany w PCB. Raczej nic z tym nie zrobisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...