Gość fredus Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Nie wiecie czasem jaką żywotność ma wentylator revoltec dark red?? 30 000 godz? Na stronie producenta nie pisze <_< tak poprostu pytam z czystej ciekawosci Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Wersja 80 czy 120mm? Miales takiego wstawic do zasilacza chyba, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) wersja 80mm tak mam go w zasilaczu i sprawuje sie narazie bardzo dobrze ale tak jak napisałem wczesniej pytam z czystej ciekawości :) Edytowane 2 Października 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 jakie łożysko: ślizg-30 000h kulka-50 000h 2xkulka-80 000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Pamietajmy, ze zywotnosc wentylatorów zalezy od ich ułozenia (pionowe, piziome, ukosne), a takze zakurzenia ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyteckk Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Też ostatnio wmontowałem Dark Reda do zasiłki i teraz się zastanawiam: czy po 2 tygodniach zaczął głośniej pracować czy też mi nagle zaczęły przeszkadzać te 21dB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...