QauczuQ Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Cześć, noszę się już chyba od roku z zakupem nowego zasilacza i z uwagi na ciszę wybrałem ten (Zasilacz Topower 420W NF Titanium) z wielu innych jednak obawaim się że wiatrak który tam jest będzie mi się za często ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ł. Prosze użytkowników tego zasilacza o oiektywne opinie na temat jego użytkowania. z góry dziękuję marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) no więc tak: konfiguracja taka jak u mnie - miałem ten zasilacz i już go nie chcę (a podobał mi się bo cichutki) odpowiadajac na Twoja watpliwosc - jest nawet odwrotnie! wiatrak mial sie wlaczac po przekroczeniu 250W ale nawet Prime nie zdolal go wlaczyc (przy konfiguracji takiej jak w sygnaturce) - w sumie bylo cieplo w srodku, ale temperatura i tak nie przekraczala 30C :) (obudowa BigTower) - plusem bylo to ze mozna bylo go przewietrzyc sobie recznie wlaczajac wentyl, ktory byl wtedy jednak dosc glosny. czyli ten automat cale nie zaskakiwal... a dlaczego juz go nie chce ? bo juz mialem 2 sztuki... w jednym po 2 tygodniach mialem grajace cewki a wymieniony po tej usterce na nowy - spalil sie :( (wywalilo mi korki w mieszkaniu a komp na tym zasilaczu juz nie wstal) obecnie jade na starym Modecomie i szukam innego modelu - cichego! i nie wiem ktory wybrac :( Tagan 420W czy podobnej mocy Topowera z serii U6 ? Edytowane 7 Października 2005 przez M4ciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QauczuQ Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) no więc tak: ...a dlaczego juz go nie chce ? bo juz mialem 2 sztuki... w jednym po 2 tygodniach mialem grajace cewki a wymieniony po tej usterce na nowy - spalil sie :( (wywalilo mi korki w mieszkaniu a komp na tym zasilaczu juz nie wstal)... Szkoda że nie dałeś mu trzeciej szansy, po prostu mógł być to pech do wadliwych modeli. A gdzie kupowałeś? Edytowane 9 Października 2005 przez QauczuQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...