ent Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Cze ! Moglibyscie mi doradzic jakis dobry (i tani) modemiq do dzialania na slabych liniach ? Chodzi mi o jakis wewn. w cenie ok. 50 zl, ktory osiagalby niezle predkosci i nie rozlaczal polaczen. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Nio ja ci moge sprzedac modemik. Zoltrix Aquilla 56kb/s nowym standardzie V.92. Jest to zwcyięzca testu KOMPUTER ŚWIAT. JEST w 200% sprawny, i jest poprostu cool. A sprzsedaje poniewaz mam stałke :D:D:D Jak coś to odezwij sie na priv :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 No to ja moge sprzedac Microcom Inporte PCI (test w ENTERZE) ma dopiero 3t ygodnie a sprzedaje z powodu jak kolega wyzej (po prostu jak go kupowalem to nie wiedzialem ze bede mial sdi ) info na priva Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 nie kupuj za 50zeta. te modemy zajebiscie obciazaja procesor. wez chyba DIABLO za ok. 100 (taki, przy ktorym pisze, ze chodzi na 486). one sa lepsze, wiecej robia 'sprzetowo' niz te najtansze 'softowe' modemy. Ja mialem omen 2 i na celku 600 jak sie laczylem, to uzywal min. 20% procesora caly czas podczas podlaczenia i praktycznie nic innego sie nie dalo robic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja mam Durona 960 (137x7) czy tez bedzie az tak bardzo obciazal ?? Jeszcze jedno ten modem musi miec stery do Windy XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 nie wiem, jak bardzo, ale zawsze lepiej, jak mniej zuzywa zasobow. roznica w cenie 50zetka. jak masz duzo go uzywac, to bym wzial ten drozszy. na omenie(na chipie motoroli) jak sie laczylem, to nawet kursor myszki na pare sekund zamieral. A o wypalaniu plytki w miedzy czasie moglem zupelnie zapomniec. U ojca na starym pIII733@830 to samo na jakims podobnej klasy modemie na conexancie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja tam tego modemu za dlugo nie pouzywam :D potrzebuje czegos tylko na 1-2 miesiaca, potem musze stalke sobie zalatwic, dlatego chce cos taniego i w miare dobrego. A jak mam 100 zetow wylozyc to wole trochu jeszcze dozbierac i podanie o SDI zlozyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 to bierz jakiegos hexa albo cos od zoltrixa. to i tak ta sama elektronika. 2 miechy wytrzymasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 thx :) kupie chyba hexa - w miar tani i fajny kolor laminatu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ja ci moge polecić MICROCOM IN PORTE/L (czy coś takiego :D) Bardzo fajny modem na moim kompie wytrzymywał duze taktowania PCI a dokładniej 42MHz :):) Tylko zaczynał się grzać jak zresztą kazda część w kompie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 to ja dodam taka mala ciekawostke.... kiedys z qmplem sprwdzalismy nowy modem - jaki to byl ? niepmaietam jeden z tanszych 56k - no to ok. wlozylismy modemik do kompa, sterowniki zainstalowalismy itd no dobra sciagamy pliczki 3 - 4kb/s wiecej nieszlo :) pozniej wyciaglimsy z zaplecza jakis stary 3Com na isa 33,6k :D i co sie okazalo ze natym modemiku mielismy lekko 5kb/s czy to byl zbieg okolcznosci, ze okurat lacze bylo zapchane czy cos to niewiem, ale od tamtej pory qmpel uzywa modemu 3Com za 10zl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 he :D Bardzo ciekawy przypadek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 aha dodam ze komp to p200mmx 32ramu i win95 a inet z netii a test speed`u robilimsy jedynie pod ie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ja zamienilem starego zooma 33.6 na isa na omena i nie bylo wcale lepiej. niby sie laczyl na wiekszej szybkosci, ale transfer ten stary mial lepszy. Moze to wlasnie dlatego, ze te nowe modemy sa programowe, a w czasach tego zooma, modem sam musial sobie radzic, bo procki byly za slabe. zoom dotad sluzy mojemu koledze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 czyli cofamy sie w rozwoju ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 czyli cofamy sie w rozwoju ? :lol: no nie wiem, juz nie mam modemu. ale fakt faktem, ze ten stary byl fajniejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 na ISA to są zejebiste rzeczy :D Karte SIECIÓWKE miałem dłuższą i większą od grafy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ja mialem sb32 i gral io niebo lepiej niz te karty co teraz montuja na plytach. i byl prawie wielkosci plyty glownej ;)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ja juz pisalem. najlepiej zoltrix, aczkolwiek brat mial na modemie 3com transfer 9kb/s - SERIO!!! predkosc suuuper ladna jak na modemik!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Hehe ja bede sie cieszyl jak na tym modemie na moich laczach 3 kilo wyciagne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 qoop se sooma zewnetrznego chyba 400zeta tylko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Ja moge polecić Zoltrixa Aquile, uzytkowałem go przez rok byłem zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Bierz coś na Lucencie. Conexant, Motorola SUX :!: :!: :!: wierz mi Lucent = zero problemów sterowniki gitara :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Heh dzisiaj kupilem wlasnie Pentagram Hexa 2. Nie wiem czy dobrze zrobilem, ale byl w miare tani i byl w pierwszym sklepie do jakiego wlazlem a czasu szukac dzisiaj nie mialem. Sprawdze go w weekend i wtedy zobaczymy :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...