Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Duron 1000 - 205zl

Epox 8kha+ -480zl

128mb DDR -120zl

w sumie 805zl moze znajdzie gdzies epoxa taniej i bedzie ponizej 800zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel chce kupic proca ,plytke i pamiec.Ma na to 800zl.Co radzicie ?

Jesli nie potrzebuje koniecznie ddr to moze

Duron 1Ghz

Soltek SL-75 kav - 368

256 - 215

Tanio , a i poleci przez jakis czas na takim sprzecie (durona walnie na 1.2 bez problemu) a plytka naprawde niezla i swietne mozliwosci @

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc proponuje:

durnia 1000

shuttle ak31/2

256 mb ddr cl2

razem koło 800pln

Bardzo dobra konfiguracja !

Też się z tym zgodzę !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc proponuje:

durnia 1000

shuttle ak31/2

256 mb ddr cl2

razem koło 800pln

Bardzo dobra konfiguracja !

rowniez popieram ta konfiguracje!

a kaeres znow mnie rozbawil celeron 1@1.5- 330zl - ty juz naprawde jestes zniszczony czlowieku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]

Tylko intel i tylko abit. Wiadomo ze co najlepsze to zawsze intel

Ehe a gdzie ci to powiedzieli? w miesnym? :twisted: :lol: :lol: :lol:
Takie posty mnie bawia. Zero pomyslunku, max wysmiania + szczypta glupoty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli nie potrzebuje koniecznie ddr to moze

Duron 1Ghz

Soltek SL-75 kav - 368

256 - 215

Tanio , a i poleci przez jakis czas na takim sprzecie (durona walnie na 1.2 bez problemu) a plytka naprawde niezla i swietne mozliwosci @

No nie bylbym taki pewien co do krecenia tego durona ... ja mialem pecha ... patrz w sygnaturke ... na wiecej stabilnie nie pojdzie :(((

PS. Nie chce go ktos łyknąc za 160 zł ??? proc ma tydzien :)) serio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[@

No nie bylbym taki pewien co do krecenia tego durona ... ja mialem pecha ... patrz w sygnaturke ... na wiecej stabilnie nie pojdzie :(((

No zdarza sie, akurat miales pecha ale wiekszosc idzie na 1.2, znam tez przypadki z 1.3 (bo chyba tyle ma teraz najwiekszy duron a przeciez nie rozni sie budowa od tego z 1ghz) Tylko zalezy z ktorej czesci wafla zostanie zrobiony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

quote]

Moze chcesz sie zamienic co, moj duron ma jakis miesiac (wymienili mi go w serwisie , zamiast 850, bo juz nie produkuja) Doplace ci jeszce jakies 30zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

quote]

Moze chcesz sie zamienic co, moj duron ma jakis miesiac (wymienili mi go w serwisie , zamiast 850, bo juz nie produkuja) Doplace ci jeszce jakies 30zl

chwila .... sugerujesz zamiane 950 spitfire na 1000 morgan ... i jeszcze ja mam doplacac??? przecie twoj na 99% nie podkreci sie nawet o 133 Mhz :))), poza tym ja mam jakies nowe instrukcje i ogolnie o 1 generacje lepszy porc :)))

no chyba ze masz jakiegos 1000 to jasne ... mozemy sie dogadac ... 1000 za 1000 i ja doplacam za to ze mam inny egzemplarz .... moze i gorszy od tego co mam .... ale inny ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

quote]

chwila .... sugerujesz zamiane 950 spitfire na 1000 morgan ... i jeszcze ja mam doplacac??? przecie twoj na 99% nie podkreci sie nawet o 133 Mhz :))), poza tym ja mam jakies nowe instrukcje i ogolnie o 1 generacje lepszy porc :)))

no chyba ze masz jakiegos 1000 to jasne ... mozemy sie dogadac ... 1000 za 1000 i ja doplacam za to ze mam inny egzemplarz .... moze i gorszy od tego co mam .... ale inny ....

Chyba zle przeczytales , to ja ci doplace, nie iwem na ile on sie podkreci , ale w nastepnym tygodniu najpozniej do piatku bede mial nowy cooler i bede mogl se potestowac, i mysle ze po obnizeniu mnoznika ruszy na 140

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...