_Vip_ Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 kumpel chce kupic proca ,plytke i pamiec.Ma na to 800zl.Co radzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Duron 1000 - 205zl Epox 8kha+ -480zl 128mb DDR -120zl w sumie 805zl moze znajdzie gdzies epoxa taniej i bedzie ponizej 800zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 kumpel chce kupic proca ,plytke i pamiec.Ma na to 800zl.Co radzicie ?Więc proponuje: durnia 1000 shuttle ak31/2 256 mb ddr cl2 razem koło 800pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 kumpel chce kupic proca ,plytke i pamiec.Ma na to 800zl.Co radzicie ? Jesli nie potrzebuje koniecznie ddr to moze Duron 1Ghz Soltek SL-75 kav - 368 256 - 215 Tanio , a i poleci przez jakis czas na takim sprzecie (durona walnie na 1.2 bez problemu) a plytka naprawde niezla i swietne mozliwosci @ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 gdzie wy takie tanie ddry znalezliscie??????????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Abit ST6 - 360 celek 1.0 @ 1.5 - 330 pln 128 sdram - 100 pln razem - 790 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Tylko intel i tylko abit. Wiadomo ze co najlepsze to zawsze intel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 kumpel chce kupic proca ,plytke i pamiec.Ma na to 800zl.Co radzicie ?Więc proponuje: durnia 1000 shuttle ak31/2 256 mb ddr cl2 razem koło 800pln Bardzo dobra konfiguracja ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adym Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 kumpel chce kupic proca ,plytke i pamiec.Ma na to 800zl.Co radzicie ?Więc proponuje: durnia 1000 shuttle ak31/2 256 mb ddr cl2 razem koło 800pln Bardzo dobra konfiguracja ! Też się z tym zgodzę !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 kumpel chce kupic proca ,plytke i pamiec.Ma na to 800zl.Co radzicie ?Więc proponuje: durnia 1000 shuttle ak31/2 256 mb ddr cl2 razem koło 800pln Bardzo dobra konfiguracja ! rowniez popieram ta konfiguracje! a kaeres znow mnie rozbawil celeron 1@1.5- 330zl - ty juz naprawde jestes zniszczony czlowieku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 rowniez popieram ta konfiguracje! a kaeres znow mnie rozbawil celeron 1@1.5- 330zl - ty juz naprawde jestes zniszczony czlowieku Nie rozumiem Twojego wywodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[QBS] Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Tylko intel i tylko abit. Wiadomo ze co najlepsze to zawsze intelEhe a gdzie ci to powiedzieli? w miesnym? :twisted: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 "] Tylko intel i tylko abit. Wiadomo ze co najlepsze to zawsze intelEhe a gdzie ci to powiedzieli? w miesnym? :twisted: :lol: :lol: :lol:Takie posty mnie bawia. Zero pomyslunku, max wysmiania + szczypta glupoty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 kumpel chce kupic proca ,plytke i pamiec.Ma na to 800zl.Co radzicie ? Jesli nie potrzebuje koniecznie ddr to moze Duron 1Ghz Soltek SL-75 kav - 368 256 - 215 Tanio , a i poleci przez jakis czas na takim sprzecie (durona walnie na 1.2 bez problemu) a plytka naprawde niezla i swietne mozliwosci @ No nie bylbym taki pewien co do krecenia tego durona ... ja mialem pecha ... patrz w sygnaturke ... na wiecej stabilnie nie pojdzie :((( PS. Nie chce go ktos łyknąc za 160 zł ??? proc ma tydzien :)) serio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 [@ No nie bylbym taki pewien co do krecenia tego durona ... ja mialem pecha ... patrz w sygnaturke ... na wiecej stabilnie nie pojdzie :((( PS. Nie chce go ktos łyknąc za 160 zł ??? proc ma tydzien :)) serio No zdarza sie, akurat miales pecha ale wiekszosc idzie na 1.2, znam tez przypadki z 1.3 (bo chyba tyle ma teraz najwiekszy duron a przeciez nie rozni sie budowa od tego z 1ghz) Tylko zalezy z ktorej czesci wafla zostanie zrobiony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 quote] No nie bylbym taki pewien co do krecenia tego durona ... ja mialem pecha ... patrz w sygnaturke ... na wiecej stabilnie nie pojdzie :((( PS. Nie chce go ktos łyknąc za 160 zł ??? proc ma tydzien :)) serio Moze chcesz sie zamienic co, moj duron ma jakis miesiac (wymienili mi go w serwisie , zamiast 850, bo juz nie produkuja) Doplace ci jeszce jakies 30zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 quote] No nie bylbym taki pewien co do krecenia tego durona ... ja mialem pecha ... patrz w sygnaturke ... na wiecej stabilnie nie pojdzie :((( PS. Nie chce go ktos łyknąc za 160 zł ??? proc ma tydzien :)) serio Moze chcesz sie zamienic co, moj duron ma jakis miesiac (wymienili mi go w serwisie , zamiast 850, bo juz nie produkuja) Doplace ci jeszce jakies 30zl chwila .... sugerujesz zamiane 950 spitfire na 1000 morgan ... i jeszcze ja mam doplacac??? przecie twoj na 99% nie podkreci sie nawet o 133 Mhz :))), poza tym ja mam jakies nowe instrukcje i ogolnie o 1 generacje lepszy porc :))) no chyba ze masz jakiegos 1000 to jasne ... mozemy sie dogadac ... 1000 za 1000 i ja doplacam za to ze mam inny egzemplarz .... moze i gorszy od tego co mam .... ale inny .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 quote] No nie bylbym taki pewien co do krecenia tego durona ... ja mialem pecha ... patrz w sygnaturke ... na wiecej stabilnie nie pojdzie :((( PS. Nie chce go ktos łyknąc za 160 zł ??? proc ma tydzien :)) serio Moze chcesz sie zamienic co, moj duron ma jakis miesiac (wymienili mi go w serwisie , zamiast 850, bo juz nie produkuja) Doplace ci jeszce jakies 30zl chwila .... sugerujesz zamiane 950 spitfire na 1000 morgan ... i jeszcze ja mam doplacac??? przecie twoj na 99% nie podkreci sie nawet o 133 Mhz :))), poza tym ja mam jakies nowe instrukcje i ogolnie o 1 generacje lepszy porc :))) no chyba ze masz jakiegos 1000 to jasne ... mozemy sie dogadac ... 1000 za 1000 i ja doplacam za to ze mam inny egzemplarz .... moze i gorszy od tego co mam .... ale inny .... Chyba zle przeczytales , to ja ci doplace, nie iwem na ile on sie podkreci , ale w nastepnym tygodniu najpozniej do piatku bede mial nowy cooler i bede mogl se potestowac, i mysle ze po obnizeniu mnoznika ruszy na 140 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Kurcze chlopaki cytujcie do porzadku bo nie de sie w tym polapac :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...