michu98 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Witam! Postanowiłem zakupic nowy zasilacz do zestawu w podpisie(z mała zaminą w karcie graficznej na 6800) Chem przeznaczyć na zasilacz od 250-300zł (im mniej tym lepiej). Chcem aby zqasilacz starczył troche na przyszłość. I o to pytanie do was forumowicze. Jaki zasilacz polecicie? Rozmawiałem z Panami od Zenfista i polecali mi rózne propozycje(nie powiem wam jakie bo bedziecie się sugerować :-P ) Chciałbym zasiłke kupić jeszcze w tym tygodniu więc poleccie coś konkretnego i to szybko(nie interesuje mnie allegro :mur: itp., wyłącznie zenfist, komputronik itp. :D Licze na Was! :D (i waszą szybkość :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18095 fajny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) 1) http://zenfist.pl/pID/56/tagan-tg380-u01-black.html 2) http://zenfist.pl/pID/166/neotec-maximus-440.html B) Edytowane 4 Października 2005 przez kuki1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 A tak jeszcze dopowiem: możecie krótko charakteryzowac zasilacze? No podawajcie zalet i wady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Wszystki są dobre, tagan jest troche słabszy, ale cichszy i chyba ma lepszą jakość wykonania, a pomiędzy neo, a chiefem 450 to chyba nie ma różnicy po za mocą... (chieftec górą!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 No chyba zdecyduje się na neo teca. Ciągle czekam na wasze propozycje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Ale chieftec jest mocniejszy, a jakość podobna... Edytowane 4 Października 2005 przez Grzybek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 525W - Hiper [299zł] 480W - Thermaltake PurePower [309zł] 450W - Chieftec [249zł] 400W - Topower [285zł] 380W - Tagan [259zł] Sam ustal jaką moc potrzebujesz - osobiście bym kupił Hipera (spokojnie wystarczy na SLI i dwurdzeniowego procka - jest poprostu najbardziej przyszłościowy) lub Tagana (jeśli nie planujesz owych modernizacji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Na twoim miejscu wyjąłbym NeoTEC Maximus 440W jest cichy i pociągnie naprawdę z mocnym sprzętem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) 525W - 1683671[/snapback] No chodzi mi oto aby był przyszłosciowy(po co za jakiś czas znowu kupowac zasilacz? :blink: ) Słyszałem że za Hiperem nie przemawia zadużo głosów. Polecają mi raczej tego NeoTECa niż Hipera. Nie wiem co mam sądzić :mur: Pomóżcie! :lol: Jeśli do 17,30 nie bedzie innych sensownych propozycji biore neo teca.... Edytowane 5 Października 2005 przez michu98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 No to własnie zakupiłem(a raczej zamówiłem :razz: ) NeoTEC Maximus 440W Myslę że bedzie to dobry wybór. Czekam tylko na przesyłke od Zenfista i biore sie za mocniejsze kreconko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 NEOTEC to very good wybor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...