Skocz do zawartości
michu98

Zasilacz Do 250-300zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Postanowiłem zakupic nowy zasilacz do zestawu w podpisie(z mała zaminą w karcie graficznej na 6800) Chem przeznaczyć na zasilacz od 250-300zł (im mniej tym lepiej). Chcem aby zqasilacz starczył troche na przyszłość. I o to pytanie do was forumowicze. Jaki zasilacz polecicie? Rozmawiałem z Panami od Zenfista i polecali mi rózne propozycje(nie powiem wam jakie bo bedziecie się sugerować :-P )

Chciałbym zasiłke kupić jeszcze w tym tygodniu więc poleccie coś konkretnego i to szybko(nie interesuje mnie allegro :mur: itp., wyłącznie zenfist, komputronik itp. :D

Licze na Was! :D (i waszą szybkość :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

525W - Hiper [299zł]

480W - Thermaltake PurePower [309zł]

450W - Chieftec [249zł]

400W - Topower [285zł]

380W - Tagan [259zł]

Sam ustal jaką moc potrzebujesz - osobiście bym kupił Hipera (spokojnie wystarczy na SLI i dwurdzeniowego procka - jest poprostu najbardziej przyszłościowy) lub Tagana (jeśli nie planujesz owych modernizacji).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

525W - 1683671[/snapback]

No chodzi mi oto aby był przyszłosciowy(po co za jakiś czas znowu kupowac zasilacz? :blink: ) Słyszałem że za Hiperem nie przemawia zadużo głosów. Polecają mi raczej tego NeoTECa niż Hipera. Nie wiem co mam sądzić :mur:

Pomóżcie! :lol:

Jeśli do 17,30 nie bedzie innych sensownych propozycji biore neo teca....

Edytowane przez michu98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi