GenghisKhan Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 przy wysylaniu na heyah mi takie cus wyskakuje pare dni temu jeszcze chodzilo spoko a teraz juz nie dziala tylko nie mowcie ze nie mam ustawionej skrzynki w konnekcie - bo mam;] o co moze chodzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 spróbuj zaktualizować wtyczki itd. przez kUpdate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 spróbuj zaktualizować wtyczki itd. przez kUpdate. 1692470[/snapback] robilem tak i dalej to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ja miałem coś podobnego jak Miastoplusa miało "remont" :) np teraz ma :/. Może coś z bramką było nie tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ja miałem coś podobnego jak Miastoplusa miało "remont" :) np teraz ma :/. Może coś z bramką było nie tak :) 1708906[/snapback] no tera juz dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ja mam też problem z SMSami i też do HEYAH ale w tlenie :( wywala mi błąd że jest wpisane złe hasło a wszystkie dane mam na pewno poprawnie wpisane :) co robić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...