..::SNAP::.. Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 a wiec taq :P " kto pomiedzy milosc i smierc potrafi wplesc anegdote o istnieniu.slowa XXX nie wiem kogo .... odnies do znanych ci bohaterow literatury romantycznej Polskiej i zagranicznej .... HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ja siem nie znam na takich rzeczach, ale masz za******ą obudowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Poczytaj streszceznie 'Giaur' Georga Byron'a to co s jakby w te klimaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Poczytaj streszceznie 'Giaur' Georga Byron'a to co s jakby w te klimaty.czytalem ksiazki ale za chu **nie wiem jak to napisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja wypracowania pisalem na zasadzie KOPIUJ-WKLEJ z roznych streszczen :) Wstep: omowienie charakterystyki okresu, potem pare utworow ( słowo w słowo ze streszczen) i jakies wnoski tez ze streszczen. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 a najlepsze jest to ze nie mozna uzywac streszczen i harakterystyk :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 U mnie tez nie mozna bylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 to napisz mi wg. swojej zasady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ja siem nie znam na takich rzeczach, ale masz za******ą obudowe obudowa cool....... gorzej tylko z jej glosnoscia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 a ja wlasnie napisalem kilka wypracowan, ale niestety nie na ten twoj temat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja bym dał "padlina" - Bodlera, to był tzw. poeta zakazany bo opisywał z lekką nutką erotyzmu leżącą na ziemi padline... Ale to jest programowe. iii albo iv liceum. A teamt prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>y masz... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 a najlepsze jest to ze nie mozna uzywac streszczen i harakterystyk Ale slownik chyba mozna miec, no nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Spóźniłem się, ale ja "pisałem" wypracowania korzystając ze strony www.sciaga.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Spóźniłem się, ale ja "pisałem" wypracowania korzystając ze strony www.sciaga.pl ja jush z tej stronki nie pisze, gdyż robi tak zazwyczaj połowa mojej klasy i są dymy na lekcji, kto od kogo przepisywał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 a najlepsze jest to ze nie mozna uzywac streszczen i harakterystyk Ale slownik chyba mozna miec, no nie? Dobra rzecz taki słownik :). ps. snap coś mi nie chce ściągać tych max zboczonych grafirk z twojej strony przy włączonym firewall'u (jest to druga strona jaką spotkałem gdzie musiałem wyłączyć zaporę:/). Staraj się bardziej!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...