Wiśnia Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem i potrzebuje waszej pomocy a konkretnie chodzi mi o dwa weltylatory dwa są znanej firmy Thermaltake. Chce wybrać pomiedzy starszym modelem: Thermaltake eXtreme Venus 12 K8 http://www.4max.pl/default.asp?g=24&gg=19&produkt=814 a jednym z nowszych: Thermaltake BigTyphoon 4 in 1 http://www.4max.pl/default.asp?g=24&gg=19&produkt=1603 Bardzo was prosze o porade teraz mam Cooler Mastera JET 7: http://www.4max.pl/default.asp?produkt=399 i powiem, że bardzo sie na nim zawiodłem mam go od roku temp. bardzo wysoka radiator jest wykonany z aluminium z miedzana blaszka i to mnie troszke zraża do BigTyphoon'a ale możliwie, że sie myle. I jeszcze jedno jak jest z montażem BigTyphoon'a bo z tego co syłszyałem to coś trzeba kombinować ja mam płyte Socket A bedzie jakiś problem ?? Dzieki i Pozdrawiam !!! Edytowane 5 Października 2005 przez Wiśnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 A nie lepiej kupić Pentagram FreeZone QC-80 Cu. I wejdzie spokojnie na twój socket bez kombinowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 I jeszcze jedno jak jest z montażem BigTyphoon'a bo z tego co syłszyałem to coś trzeba kombinować ja mam płyte Socket A/754 bedzie jakiś problem ?? Wyraźnie jest napisane na tej stronie o BT Zastosowanie: - AMD Socket: A/939/940/754 (XP, Palamino, Thoroughbred, Barton, Sempron, Athlon 64, Athlon 64 FX, Opteron) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 No i widze, że mi nie pomożecie z wyborem wiatraka przejechalem się na tym forum ale coż. CyAs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 No i widze, że mi nie pomożecie z wyborem wiatraka przejechalem się na tym forum ale coż. CyAs 1687052[/snapback] LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 No i widze, że mi nie pomożecie z wyborem wiatraka przejechalem się na tym forum ale coż. CyAs 1687052[/snapback] Przejechać to sie możesz na rowerze do sklepu po browara jeśli Ci oczywiście sprzedadzą. Dużo jest tematów o BT. Nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 OMG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...