bw1 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Witam ma płyte asrocka p4v88+ i celerona D 325 Komp się dziwnie włącza bo po wciśnięciu przycisku power słychać jak komp pracuje ale na ekranie nic niewidać po ok. 5 sekundach włacza się monitor. Nie słychać żadnych dzwięków wydawanych przez PC Speaker Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 czasem tak bywa, ja też tak czasami mam. W każdym razie jak mam podkręcony procesor oczywiśći :D PS>Cyz warto tylko po to zakładać nowy temat?? Totalnie bezsensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bw1 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Nie bez sensu bo to denerwuje z deka, i tak jest ciągle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 A jakie masz MOBO ??? Wiem ze z Asrockami tak czesto bywa !!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bw1 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 A jakie masz MOBO ??? Wiem ze z Asrockami tak czesto bywa !!! Pozdrawiam 1687531[/snapback] AsRock p4v88+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...