Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Glupio sformulowales pytanie, bo ja np. nie bede kombinowal z kabelkami swojego FB123 jesli mam fanmate... jesli ktos ma Volcano7+ to tez nie bedzie kombinowal itd. itd. Wszystko zalezy od coolera(w calosci, nie tylko wentylator)

Powiedz o co ci tak w ogole chodzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj ludzie.Tak to juz jest na tym zafajdanym swiecie ze spora wiekszosc(zeby nie powiedziec wszystkie)wentyle ktore sa przymocowane do radiatorkow ktorych celem jest chlodzic jednostke centralna (czyt.procesor)jest zasilane napieciem 12V.Moje pytanie brzmialo czy ktos pokusil sie o chlodzenie dosc szybkiego proca jakim jest na.Xp1800+ tym samym wentylem zasilanym napieciem 7V.SORRY ALE JASNIEJ NIEPOTRAFIE !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myslalem, ze chodzi ci o toj nieznany cooler...

Mi chodzi wentylator na 5V...

Chlodzisz Xp1800+ wentylem na 5V !!! 8O Ja pier....moze jeszcze go podkrecasz ? :D

memory ... Speedfan ... i wszystko jasne ...

Jak chcesz mozesz nawet podkrecac i jak trza to ci speedfan przyspieszy a jak chcesz cisze to ci pusci wentyla na 1500rpm :) ( i moze softcoolera NP Vcool ( osobiscie nie urzywam, bo mi sie SB128 wypier ... nicza), a na idle bedziesz mial cisze i spokuj .... 2 w jednym ... wydajnosc proca i niska temperatura

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...