ferd Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam .....wszystkich!!!!! ponieważ jestem nowy mam pytanko zwiazane z fx 5200 64mb mianowicie po podłączeniu do tv telewizor nie wyswietla kolorów nawet jak zmieniam tv jako główny ekran przypuszczam ze to wina sterów ale instałowałemn juz rózne i zawsze jest cos nie tak jak sa kolory to znowu obraz taki ciemny ze nic nie widac jak znowu jasny to sie tnie wieprosze o konkretna pomoc jakie stery sa do**GFORCE FX5200 64mb **:mur: aktualnie uzywam 71.89_win2kxp_international i są do du....y prosze o pomoc :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 poszperaj na forum jest mnustow tego typu problemow z gf. ten zanik kolotrow to u nvidii rodzinne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Witam .....wszystkich!!!!! ponieważ jestem nowy mam pytanko zwiazane z fx 5200 64mb mianowicie po podłączeniu do tv telewizor nie wyswietla kolorów nawet jak zmieniam tv jako główny ekran przypuszczam ze to wina sterów ale instałowałemn juz rózne i zawsze jest cos nie tak jak sa kolory to znowu obraz taki ciemny ze nic nie widac jak znowu jasny to sie tnie wieprosze o konkretna pomoc jakie stery sa do**GFORCE FX5200 64mb **:mur: aktualnie uzywam 71.89_win2kxp_international i są do du....y prosze o pomoc :unsure: 1687750[/snapback] Napisz wiecej szczegółów: jakiego kabla używasz, jakie masz złącza w TV,czy uzywałeś TVTool'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 zmień z NTSC na PAL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferd Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 sprawdzałem zminiałem wszystkie pale i ntsc i nic zmieniłem detontory na 45.23 klorek wskoczył w tv ale znowu cos nie gra z monitorem czasem nagle cos strzeli z tyłu i sie wyłącza na wczesniejszych sterach tego nie było ale znówu tv i tak wkółko prosze podac jeli ktos wie rzeczywiste stery do *fx 5200 64* które współpracuja z tv i monitorm oki porosze o konkretną odpowiedz z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...