Lolek007(17) Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 witam bprzez przypadek zainstalowałem jakby to powiedzieć [ciach!]o z neta liczba procesów z 26 zwiększyła się do ponad 30 w dodatku zamiast tapety mam takie cosik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 active destop... prawym na włąsciwosci ekranu, pulpit/sieć web.. tam wyłącz co trzeba.. (chyba tam bo nie uzywałem active desktopa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Tez się z tym męczyłem ostatnio u znajomych bo wyłaczenie we właściwościach ekranu nic nie dawało. Dopiero reczna modyfikacja rejestru pomogła http://www.winguides.com/registry/display.php/508/ Zrób gruntownego skana tym mksem i może jakiś skan AdAware do tego. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleider Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Też coś takiego miałem zrobiłem przywracanie systemu i pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Widzę, że teraz to prawdziwa plaga tego g. jest :lol: sam tez wpadłem jak dziecko :lol: poradziłem sobie SpyBotem + MKS (ze stronki). Niemniej IE wyglada teraz tak: Zastanawaim się gdzie i co wcieło górne menu!? Programy antyspywarowe i antywirusowe nie zgłaszają już problemów, wszystko jest niby ok poza tym szczegółem. W zasadzie IE nie używam i mi to lotto, ale jak siedzi jeszcze jakiś syf to już mi się nie podoba :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 ja zamiast explorera uzywam astona.. w nim żeby włączyć active desktop trzba mieć plugin.. jeśli go eni mam.. no to żaden addware nie straszny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (...) Zastanawaim się gdzie i co wcieło górne menu!? Programy antyspywarowe i antywirusowe nie zgłaszają już problemów, wszystko jest niby ok poza tym szczegółem. W zasadzie IE nie używam i mi to lotto, ale jak siedzi jeszcze jakiś syf to już mi się nie podoba :/ 1688465[/snapback] Jednak problem był. Dopiero ewido i MS AntiSpyware załatwiły sprawę, także jak ktoś będzie miał podobny problem niech zacznie od tych programów :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 polecam lavasoft ad-aware + etrust pest patrol + hijackthis ..... zaktualizuj ad-aware i etrust.... uruchom kompa w trybie awaryjnym... wywal z autostartu wsio co niepotrzebne hijackthis... potem przeskanuj kompa ad-aware i etrust.. nastepnie powrot do wina normalnego i wsio jest czysciutkie.... pozniej jeszcze mozesz zapuscic antyvira mks online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...