kucyk Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) ocb :blink: pograłem chwile i nie kumam, co to wogóle ma być :blink: Edytowane 8 Października 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Chodzi o to, że w zalożeniu miała być to gierka z lekka łamiąca panujące zasady, a zarazem dająca wiele radości. Wyszło coś, co może zasady łamie, ale jakos poza bólem ręki po około 10 min "grania" nic nie daje. Dam jeszcze temu czemuś szansę bo zapowiadało się naprawdę ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Moze jakis link?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 www.sklep.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 http://www.gamespot.com/pc/action/ragdollkungfu/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 podobno sprzedaja to przez Steam'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Już był preload na steam'ie a 12(jeśli się nie mylę) będzie można już grać. A jeśli chodzi o samo granie to trzeba fucktycznie troszkę się nagimnastykować i nabrać wprawy. Ale warto sprawdzić, niewiele waży i na pewno znajdzie swoich zwolenników, tym bardziej, że przeznaczona jest do gry w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Calkiem fajne... Tylko nie wiem czemu w 3 scenie (Dirty Troll) nie moge go trafic kamieniem dokladnie to on lezy i leca z nego gwiazdki... To tylko u mnie tak czy cos zle robie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Heh, ja sie namachalem, namachalem, i nie przeszedlem basic treningu :] i Kucyk popraw temat bo wstyd na miescie z takim bledem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Gra jest niesamowita, można takie numery robić, że ja przepraszam. Dobry motyw jest z prędkością gry, można ją zwolnić i wtedy zaszaleć. No i graficzka z muzyczką, jak się tutaj pisuje, wymiatają. ...a no i jeszcze efekt mushrooms, dodam jeszcze jakże ostatnio modną zmiane pór dnia i nocy, a i to nie wszystko co mi się w niej podoba. :lol: Edit. Kilka screenów z akcji Te screen'y były robione z filtrem dającym efekt starego filmu. Edytowane 10 Października 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 zeby w to zagrac wystarczy sciagnac gierke przez steama czy trzeba cos płacic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Hmm, ja nie moge przejsc ostatniego etapu, nie wychodzi mi buterfly stance =/ . Niby robie tak jak w treningu gdzie mi zaliczyl, ale tutaj mimo ze mam motylkow nalapanych nic nie wychodzi =\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Stajesz w rozkroku, dwie ręce uniesione w górę i zgięte w łokciach ? Nie wiem dokładnie gdzie jesteś, ale butterfly stance właśnie na tym polega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 No wiem na czym polega bo robi sie go w basic trening i pierwszym etapie z osami, ale przy walce z bossem za nic nie chce mi wyjsc O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Nie rozumiem jednej rzeczy, gracie w gre która jest na steamie w pre-loadzie a oficjalna premiera nastąpi 12 października ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Nie rozumiem jednej rzeczy, gracie w gre która jest na steamie w pre-loadzie a oficjalna premiera nastąpi 12 października ? :blink: 1693931[/snapback] Może udało im się dostać do grupy betatesterów? :P BTW. moze ktos postawi serwer i zagramy sobie w tą dziwną grę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Może udało im się dostać do grupy betatesterów? :P 1694011[/snapback] jasne :lol: haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azrael2005 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 jasne :lol: haha 1694054[/snapback] :lol2: Jak się dostać do tej grupy betatesterów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 a po co Ci teraz się dostawać do betatesterów, skoro juz jest (chyba :P w tym nowym steam połapać się nie da :D ) normalna wersja dostępna na steam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 może ktoś przybliżyć, bo ja to nawet nie kumam nic z postu... skąd ta gra, o co chozi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 gralem sobie ostatnio w to gierkie i kompletnie nie kumam o co w niej chodzi. np. w pierwszej misji (z babką i pszczołami) jak ma doskoczyć do tych gwiazdek. w ogole jak tu sie walczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 musisz zjesc grzyby, dzieki nim mozesz latac, a jak sie walczy to masz wytlumaczone w treningu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Skad mozna dorwac te gre? TYLKO ze steama? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Skad mozna dorwac te gre? TYLKO ze steama? 1699864[/snapback] j/w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Jak te rag doll kung fu zakupic :blink: o,O Mam silvera myslalem ze bedzie podobnie jak z dod;s ze bedzie w my games ale niestety trzeba bulić :mur: ;) Biore purhase i ... no to patrze w my games a tam nie ma tej gry <_< popier... ten nowy steam :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 moze ktos powiedzieć czy w gold ta gra jest od razu dostępna, czy też trzeba płacić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ej jak jestescie juz tak daleko to moze ktos mi powie jak przejsc tego trola. rozlupuje kamienie biore jeden w reke i go tluke a on mi spi na ziemi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Musisz po prostu rzucic w niego tym kamieniem, ja zanim go trafilem to wczesniej trafilem sam siebie, mistrza i dwa razy grubasa ^.^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 gierka jest boska, przeszedlem cala na 100% speed ale prawdziwa zabawa sie zaczyna w mini gierce z ninjami na 30% speed .. dochodze do 6 potem juz wysiadam. zna ktos moze stronke z opisanymi zaawansowanymi technikami walki ? (np. nie wiem jak zrobic pioruny w rekach :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Musisz złapać pare motylków, tych z poświatą a potem zrobić pozycję motyla tak jak w treningu. I zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, że gra jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...