Kozaczenko Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Witam wszystkich ;) Mam takie pytanie. Chcialbym podlaczyc drugi komputer w domu do netu. Ja jestem w sieci lokalnej wiec chodzi o podzielenie sygnalu z DSLa. Chcialbym drugiego kompa podpiac bez zbednego wiercenia dziur wiec droga radiowa. Wybralem sobie ten ruterek: http://allegro.pl/show_item.php?item=66063883 Czy na nim bedzie to chulac? To znaczy moj komputer bedzie podlaczony normalnie tzn kablem a drugi komp bedzie podlaczony droga radiowa. Czy nie ma tak ze bedzie tylko dzialac wireless lub kabel a oba naraz juz nie? Jezeli to bedzie dzialac to jaka polecacie sieciowke wireless w rozsadnej cenie :) Pozdrawiam i z gory dziekuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Bedzie chodzic ok :) Ja mam 524 i lux chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmic Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 te router nie ma bezposredniego podlaczenia adsl, routowac bedziejednoczesnie na kablu i wifi!sieciowka d-link 520 lub 510 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...