Skocz do zawartości
FREE_USER

System 5.1 na zintegrowanej karcie od Solteka DRV5 (KT333)

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to ma szanse działać na tych kartach muz. ??

sprobuj inaczej sformulowac pytanie, bo nie wiadomo do konca o co chodzi.. jesli o to, czy jakosc bedzie dobra, to nie sadze. lepiej kup live!a lub najtansze audigy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to ma szanse działać na tych kartach muz. ??

sprobuj inaczej sformulowac pytanie, bo nie wiadomo do konca o co chodzi.. jesli o to, czy jakosc bedzie dobra, to nie sadze. lepiej kup live!a lub najtansze audigy.
Mam live też pytam się czy na tej karcie zintegrowanej dział ? jak wiesz to mów a jak nie to niefilozofuj :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary napisz jeszcze raz po polsku bo nie rozumie ani pierwszej ani drugiej twojej wypowiedzi. Sprecyzuj się.

Raz jeszcze napisze bo wy po mojemu widze niezbyt rozumiecie :twisted:

Czy takie http://www.manta.com.pl/serwis/hardware/pc...cglosniki51.php głośniki będą działały na zintegrowanej karcie muzycznej od Solteka DRV5 bo się zagmatwałem troszke :roll:

Ale chyba lepiej na to pytanie odpowiedzą mi z manty :twisted: manta@manta.com.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne - będziesz sobie musiał kupić tylko dekoder ;)

Kodek zintegrowany z tym soltekiem nie jest kartą wielokanałową - zwykłe stereło. Więc dozbieraj jeszcze jakieś 150 zł i kup sobie Live! 5.1 albo jakąś inną kartę 5.1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz jeszcze napisze bo wy po mojemu widze niezbyt rozumiecie  :twisted: 

Czy takie http://www.manta.com.pl/serwis/hardware/pc...cglosniki51.php głośniki będą działały na zintegrowanej karcie muzycznej od Solteka DRV5 bo się zagmatwałem troszke  :roll: 

Ale chyba lepiej na to pytanie odpowiedzą mi z manty  :twisted:  manta@manta.com.pl

Troche OT, ale lepiej od Manty trzymaj sie daleko. Taiwan sux :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...