FREE_USER Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Czy to ma szanse działać na tych kartach muz. ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Czy to ma szanse działać na tych kartach muz. ??sprobuj inaczej sformulowac pytanie, bo nie wiadomo do konca o co chodzi.. jesli o to, czy jakosc bedzie dobra, to nie sadze. lepiej kup live!a lub najtansze audigy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Czy to ma szanse działać na tych kartach muz. ??sprobuj inaczej sformulowac pytanie, bo nie wiadomo do konca o co chodzi.. jesli o to, czy jakosc bedzie dobra, to nie sadze. lepiej kup live!a lub najtansze audigy.Mam live też pytam się czy na tej karcie zintegrowanej dział ? jak wiesz to mów a jak nie to niefilozofuj :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Ja tez mam problemy z udzieleniem odpowiedzi , i zachowuj sie bo cie Terrorizer dopadnie ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Stary napisz jeszcze raz po polsku bo nie rozumie ani pierwszej ani drugiej twojej wypowiedzi. Sprecyzuj się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Stary napisz jeszcze raz po polsku bo nie rozumie ani pierwszej ani drugiej twojej wypowiedzi. Sprecyzuj się. Raz jeszcze napisze bo wy po mojemu widze niezbyt rozumiecie :twisted: Czy takie http://www.manta.com.pl/serwis/hardware/pc...cglosniki51.php głośniki będą działały na zintegrowanej karcie muzycznej od Solteka DRV5 bo się zagmatwałem troszke :roll: Ale chyba lepiej na to pytanie odpowiedzą mi z manty :twisted: manta@manta.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Jasne - będziesz sobie musiał kupić tylko dekoder ;) Kodek zintegrowany z tym soltekiem nie jest kartą wielokanałową - zwykłe stereło. Więc dozbieraj jeszcze jakieś 150 zł i kup sobie Live! 5.1 albo jakąś inną kartę 5.1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Raz jeszcze napisze bo wy po mojemu widze niezbyt rozumiecie :twisted: Czy takie http://www.manta.com.pl/serwis/hardware/pc...cglosniki51.php głośniki będą działały na zintegrowanej karcie muzycznej od Solteka DRV5 bo się zagmatwałem troszke :roll: Ale chyba lepiej na to pytanie odpowiedzą mi z manty :twisted: manta@manta.com.pl Troche OT, ale lepiej od Manty trzymaj sie daleko. Taiwan sux :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...