Paazik Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Mam winka xp home. Często wyskakuje mi niebieskie okno. Problem tych zawieszeń jest następujący: zwisu z powodu pamięci taki mi właśnie błąd wyskakuje: http://support.microsoft.com/default.aspx?...b;en-us;Q315335. Da się coś z tym zrobić?? Słyszałem ze przełożenie 2-óch kości 256 z banku 1 i2 do banku 3 i 4 może pomóc. Poradzicie coś na to???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Czy po formacie będę powtórzyć operację zmiany kości?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 to jest dynamiczny adres i innym sie nie wyswietli. napisz co ci tam napisali. Jak juz pisalem, sprawdz ustawienia w biosie i zwieksz cas i co tam sie da. jak bedzie dobrze, to opuszczaj po trochu wartosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 wszytko mam na 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 A nie masz może ustawionej zbyt małej pamięci wirtualnej??? Bo gdy już jest praktycnie full moze nastąpic błąd z 'niebieskim ekranem". Następuje chyba zrzucnie zawartości ramu na hdd i restart. Ale nie ma zadnego obrazka?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...