wozny Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 2 dni temu zmieniłem płytę główną i procka, gigabyte k8nsc i 4200+ x2, na tym mam gecube'a 9550 do chwili zmiany bylo wszystko ok, obecnie po włączeniu chociażby "kanterka" po ok 10 minutach znika mi obraz, czasami tez pojawiają sie artefakty. Czy to czysty przypadek ze grafika padla mi teraz przy zmianie sprzetu czy moze to byc zwiazane z czyms innym ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 :blink: Samochod nie jedzie. Dlaczego? Taki sam rodzaj pytania. Podaj dokladny konfig, system, sterowniki, czy problem pojawia sie przy 3dmarkach czy tylko w counterze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozny Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Problem pojawia sie takze w 3d maxie, w 3d marku za to daje rade bez problemu EDIT : wlasnie mierze napiecia (HYPER 350W) i na + 5V mam min. 1,91 :) i wszystko jasne Edytowane 9 Października 2005 przez wozny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...