Strit1 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 która z płyt pod Athlona64 s.939 jest lepsza do o/c? najważniejsze jest kręcenie procka i ramu zastanawiam się nad Asus A8N-SLI Deluxe lub DFI LanParty UT NF4 SLI-D któraś z tych czy może jeszcze coś innego? ewentualnie myslałem o jakims Gigabycie prosze o szybką pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemian Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Ekspertem nie jestem, ale po dość dokładnym zapoznaniu się z opiniami panującymi na tym forum, polecam ci mobo DFI. Edytowane 9 Października 2005 przez krzemian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 jak chcesz miec pewna, dobra plyte to bierz ASUSa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Nie wiem jak wersja Deluxe Asusa, ale wersja Premium w wielu (np. Benchmark.pl) testach pokonuje DFI LP4 nF4 Sli-DR!! Płyty są zbliżone, ale chyba wybrałbym DFI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SETHH1 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Miałem najpierw Gigabyta, potem Asusa, teraz mam Dfi, przy której poprzednie nawet nie stały, chcesz kręcić to bierz tylko Dfi :D W kolejności pod względem oc: Dfi (do 2.2 V na Ploca :lol: i do 4,1 na Ram, sata i sata II śmiga bez problemu) Asus (do 1.55 V na Ploca <_< i do 3.0 V na ram sata i sata II chodzi w miarę stabilnie) Gigabyte (do 1,65 V na Ploca i 2.8 V na Ram <_< sata i sata II często świruje jak dla mnie płyta padaka ) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strit1 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 dzięki za wszystkie rady zważywszy na to ze DFI obsługuje DDR600 wybiorę właśnię ta płytke w wielu innych miejscach czytałem że to jedna z najlepszych płyt stworzonych pod s.939 no i myśląc przyszłościowo posiasa obsługę SLI orazprocków X2 pozdr 4 all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...