nrl Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) witam miał ktoś z was taki problem że z katalogu windows zostal usunięty system32?? bo kurcze chyba się właśnie spotkałem z takim problemem :) nie moge odpalić konsoli z polecenia cmd (wyskakuje ze nie mam jej w windows\system32\cmd.exe) więc sprawdziłem i nie ma w ogóle całego katalogu :blink: może mi ktoś podesłać na poczte cmd.exe hehe nie_realny@op.pl ps. poradziłem sobie z systemem32 juz jest widoczny(nie wiem dlaczego był ukryty mialem odchaczono opcje pokaż ukryte pliki i katalogi) pokazało mi dzieki temu poleceniu attrib -h -s d:\windows\system32 jak by ktos potrzebowal na przyszlośc ale cmd nie ma why?? ps2. no cmd.exe już mam i działa, ale tylko jak odpale je bezpośrednio. z uruchom nie chodzi to znaczy chodzi ale robi zwisa haha :) dlaczego?? Edytowane 10 Października 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Też raz tak miałem i było to spowodowane wirusem. To jak jeszcze używałem IE, po prostu było coś takiego, że wirus wklejał w ten folder swoją stronkę, ustawiał ją jako startową i właśnie ten folder ukrywał. Folder pokazałem w ten sam sposób, co Ty, ale zaraz po tym usunąłem wszystkie htmy, które mi nie pasowały z tego folderu, a resztę zrobił avast :). Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...