ar2r Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Witam, czy kto zetknal sie z myszka Logitech RX-300? w necie zero opisow, recenzji, czy czegokolwiek i w zwiazku z tym sie obawiam, ze to bubel logitecha na rynek Polski albo wschodni :} a poszukuje jakiejs taniej myszki do laptopa. UPDATE : link do powyzszej : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66937948 Edytowane 10 Października 2005 przez ar2r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 nikt nie mial z nia do czynienia ? wiem, ze zle robie piszac posty po sobie :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Zbyt nowa i zbyt low-endowa zeby sie ktos nad tym rozwodzil. Jak sie mowi to raczej o tych wiecej wartych myszach. Ale w sumie czego mozna sie po niej spodziewac? Do laptopa bedzie jak znalazl. Sensor wystarczajacy, tylko calkiem schludna obudowa. Nawet jakby ktos ja mial to pewnie by powiedzial ze jest fajna, albo nie fajna :wink: Tego typu myszy zwykle nie budza emocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 skoro tak to sobie ja wezme i powiem fajna albo niefajna, pierwsza pionierska wypowiedz posiadacza bedzie w Polskim i nie tylko necie :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spn Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ja sobie kupiłem tą myszkę bo potrzebowałem normalnej, ale porządnej myszki. Oprocz trochę głośnego scrolla, myszka jest bardzo fajna. Całkiem fajne plastiki, czuje się jakość Logitecha. Nie za duża wielkość, ślizga się ładnie;) do tego 800dpi...wszystko ok z wyjątkiem przypadku gdy używasz rolki jako trzeciego przycisku - Logitech skopiował pomysł z Explorera Microsoftu i rolką możesz przewijać w poziomie - dla mnie akurat przydatna funkcja....lecz chyba nie do wykorzystania, bo XP nie wykrywa tej funkcji, a sterów też jakoś ni ma...te zciagniete od Logitecha nie wykrywają myszki...zatem jest poziomy scroll ale go nie ma;) nie rozumiem tego stanu rzeczy...może ktoś słyszał coś??? Ale ogólnie za cenę 50 zeta polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdjt Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam, czy kto zetknal sie z myszka Logitech RX-300? w necie zero opisow, recenzji, czy czegokolwiek i w zwiazku z tym sie obawiam, ze to bubel logitecha na rynek Polski albo wschodni :} a poszukuje jakiejs taniej myszki do laptopa. UPDATE : link do powyzszej : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66937948 Witam dzis nabylem ten bubel i jutro dgo zwracam mysz Cicha ma dodatkowe przyciski w rolce /na boki/ ale nic Ci z tego poniewaz nie ma oprogramowania które je uruchamia poprzednie wersje bywały lepsze wybiore cos innego i nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Witam dzis nabylem ten bubel i jutro dgo zwracam mysz Cicha ma dodatkowe przyciski w rolce /na boki/ ale nic Ci z tego poniewaz nie ma oprogramowania które je uruchamia poprzednie wersje bywały lepsze wybiore cos innego i nie polecammam ja i nawet nie jest taka zla, ale mx310 jest zdecydowanie lepsza. dodam ze oem UltraX Optical B85 (prawie jak mx310) kupilem w tej samej cenie co tego rx'a. http://www.gral.pl/preview/Logitech/Logite...alOEMB85_78.php Edytowane 23 Lutego 2006 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Jacob nie uwazasz ze w ciagu 4miechow to juz zdazyl podjac decyzje ? :) pzdr Tez ja mam a kupilem wlasnie dla .. rolki a raczej przyciskow do przewijania w poziomie (do Autocada) oprogramowanie SetPoint ja obsluguje (choc faktycznie jest bład bo w opisie nie jest uwzlgedniona) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Jacob nie uwazasz ze w ciagu 4miechow to juz zdazyl podjac decyzje ? :) pzdr moze jest niezdecydowany, niektorzy potrzebuja czasu ;b ps. dodalem swoje 2 w temacie ktory zalozyles na temat myszki do ac. Edytowane 18 Marca 2006 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...