Skocz do zawartości
ar2r

Logitech Rx-300

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy kto zetknal sie z myszka Logitech RX-300? w necie zero opisow, recenzji, czy czegokolwiek i w zwiazku z tym sie obawiam, ze to bubel logitecha na rynek Polski albo wschodni :}

a poszukuje jakiejs taniej myszki do laptopa.

UPDATE :

link do powyzszej

:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66937948

Edytowane przez ar2r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyt nowa i zbyt low-endowa zeby sie ktos nad tym rozwodzil. Jak sie mowi to raczej o tych wiecej wartych myszach.

Ale w sumie czego mozna sie po niej spodziewac? Do laptopa bedzie jak znalazl. Sensor wystarczajacy, tylko calkiem schludna obudowa. Nawet jakby ktos ja mial to pewnie by powiedzial ze jest fajna, albo nie fajna :wink: Tego typu myszy zwykle nie budza emocji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie kupiłem tą myszkę bo potrzebowałem normalnej, ale porządnej myszki. Oprocz trochę głośnego scrolla, myszka jest bardzo fajna. Całkiem fajne plastiki, czuje się jakość Logitecha. Nie za duża wielkość, ślizga się ładnie;) do tego 800dpi...wszystko ok z wyjątkiem przypadku gdy używasz rolki jako trzeciego przycisku - Logitech skopiował pomysł z Explorera Microsoftu i rolką możesz przewijać w poziomie - dla mnie akurat przydatna funkcja....lecz chyba nie do wykorzystania, bo XP nie wykrywa tej funkcji, a sterów też jakoś ni ma...te zciagniete od Logitecha nie wykrywają myszki...zatem jest poziomy scroll ale go nie ma;) nie rozumiem tego stanu rzeczy...może ktoś słyszał coś??? Ale ogólnie za cenę 50 zeta polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, czy kto zetknal sie z myszka Logitech RX-300? w necie zero opisow, recenzji, czy czegokolwiek i w zwiazku z tym sie obawiam, ze to bubel logitecha na rynek Polski albo wschodni :}

a poszukuje jakiejs taniej myszki do laptopa.

UPDATE :

link do powyzszej

:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66937948

Witam dzis nabylem ten bubel i jutro dgo zwracam mysz Cicha ma dodatkowe przyciski w rolce /na boki/ ale nic Ci z tego poniewaz nie ma oprogramowania które je uruchamia poprzednie wersje bywały lepsze wybiore cos innego i nie polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam dzis nabylem ten bubel i jutro dgo zwracam mysz Cicha ma dodatkowe przyciski w rolce /na boki/ ale nic Ci z tego poniewaz nie ma oprogramowania które je uruchamia poprzednie wersje bywały lepsze wybiore cos innego i nie polecam

mam ja i nawet nie jest taka zla, ale mx310 jest zdecydowanie lepsza.

dodam ze oem UltraX Optical B85 (prawie jak mx310) kupilem w tej samej cenie co tego rx'a.

http://www.gral.pl/preview/Logitech/Logite...alOEMB85_78.php

Edytowane przez baka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jacob nie uwazasz ze w ciagu 4miechow to juz zdazyl podjac decyzje ? :)

pzdr

Tez ja mam a kupilem wlasnie dla .. rolki a raczej przyciskow do przewijania w poziomie (do Autocada) oprogramowanie SetPoint ja obsluguje (choc faktycznie jest bład bo w opisie nie jest uwzlgedniona)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jacob nie uwazasz ze w ciagu 4miechow to juz zdazyl podjac decyzje ? :)

pzdr

moze jest niezdecydowany, niektorzy potrzebuja czasu ;b

ps. dodalem swoje 2 w temacie ktory zalozyles na temat myszki do ac.

Edytowane przez baka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi